top


Konspektai.com > Ekonomika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Grožio centro Prie saulės klientų nuomonės tyrimasparsisiųsti


Lapų skaičius: 27
Tipas: Referatas
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Paslaugų kokybės samprata. Paslaugų kokybės matai. Paslaugų kokybės vertinimas. Paslaugų kokybės vertinimas teikėjų požiūriu. Paslaugų kokybės vertinimas vartotojų požiūriu. Pagrindinės paslaugų kokybės spragos. Kokybės problemų sprendimo priemonės. Paslaugų kokybės valdymas. Grožio centro „prie saulės” teikiamų paslaugų kokybės vertinimas. Demografiniai respondentų duomenys. Grožio centro pasirinkimą lemiantys veiksniai. Grožio centro „prie saulės“ teikiamų paslaugų vertinimas. Teikiamų paslaugų kainų vertinimas ir nuolaidų svarba organizacijoje. Grožio centro „prie saulės“ personalo ir bendras organizacijos vertinimas. Išvados. Literatūra. Priedai. Noras naudotis geromis prekėmis ir paslaugomis bei atskirti jas nuo blogų yra būdingas žmonijai nuo seniausių laikų. Žmonėms visada rūpėjo kokybė, todėl buvo nuolat ieškoma tinkamų metodų jai pasiekti. Laikui bėgant kokybės samprata kito dėl pokyčių socialinėje, ekonominėje, technologinėje aplinkoje. Produktai ir paslaugos darėsi sudėtingesnės, kito ir vartotojų reikalavimai, jų informuotumo lygis bei pasirinkimo galimybės. Kiekvienos įmonės ar organizacijos išlikimo, gyvavimo ir sėkmingos veiklos pagrindas yra jos klientas. Įmonė praradusi savo produktų ar paslaugų vartotojus, bankrutuoja. Būtent klientų poreikių tenkinimas turi tapti įmonės strategijos kūrimo pagrindu, tikslų nustatymo orientyru ir visų sprendimų išeities tašku. Tinkamas klientų poreikių ir reikalavimų tenkinimas gaminant kokybiškus produktus bei teikiant kokybiškas paslaugas užtikrina sėkmingą produkto ar paslaugos realizavimą, sąlygoja užimamos rinkos dalies padidėjimą, didina konkurencinį pranašumą bei pritraukia verslui sėkmę. Šie veiksniai yra kaip pagrindas siekiant maksimalaus pelno.
0

Gyvenimo lygio kitimas ir jo vertinimas (2007-2010m.)parsisiųsti


Lapų skaičius: 11
Tipas: Tyrimas
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Gyvenimo lygio sampratos teorinis aspektas. Infliacija ir nedarbas. Bvp vienam gyventojui. Pajamų nelygybė. Gyvenimo lygio rodiklių analizė. Infliacija ir nedarbas analizė. Bvp vienam gyventojui analizė. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Įvadas. Visos valstybės vykdo tam tikrą ekonominę politiką. Administracinėmis, organizacinėmis ir ekonominėmis priemonėmis stengiamasi daryti įtaką valstybės ekonomikai. Formuojant bei realizuojant valstybės ekonominę politiką yra sprendžiami tokie klausimai: kaip įveikti infliaciją, kaip sumažinti nedarbą, kaip pasiekti ekonominį augimą. Taigi, svarbiausi ekonomikos tikslai yra užtikrinti aukštą užimtumo lygį – surasti tinkamą užsiėmimą visiems, kurie nori dirbti, palaikyti stabilias kainas – kad piniginio vieneto perkamoji galia mažai kistų, skatinti šalies ekonomikos augimą – ekonominės veiklos rezultatų padidėjimą, ūkio sugebėjimą gaminti daugiau ir geresnės kokybės prekių bei paslaugų. Visi šie tikslai yra įvertinami tam tikrais rodikliais, šalyse yra skaičiuojamas nedarbo lygis, infliacijos lygis bei šalies sukuriamas bendrasis vidaus produktas. Visi šie šodikliai yra tarpusavyje susiję. Nuo šalyje pagaminamos prekių bei paslaugų apimties priklauso nedarbo lygis. Nedarbo lygio bei sukuriamo bvp priklausomybę paaiškina okuno dėsnis, kuris nusako kokią įtaką pasikeitęs bvp daro nedarbo lygio kitimui. Nuo šalyje sukuriamo bvp bei nedarbo lygio pokyčių priklauso ir infliacijos lygis. Tyrimo objektas: gyvenimo lygis.
0

Honkongo ekonomikaparsisiųsti


Lapų skaičius: 4
Tipas: Kontrolinis darbas
Darbe esantys žodžiai: Honkongo ekonomika. Vilniaus universitetas. Tarptautinių Santykių Institutas. Simo Vengrio. Ekonominės ir politinės geografijos. Kontrolinis darbas. Honkongas - teritorija Kinijos pietryčiuose, prie Pietų Kinijos jūros. Jį sudaro daugiau kaip 200 salų ir dalis žemyno į rytus nuo Dzuanczian upės žiočių, besiribojančio su Guangdongo provincija. Honkongo salą Kinija užleido Didžiajai Britanijai 1841 metais. 1860 metų Pekino sutartimi prie Honkongo buvo prijungtas Dziulungo pusiasalio pietinis pakraštys ir šios teritorijos buvo atiduotos D. Britanijai amžinai valdyti. 1898 metais D. Britanija 99 metams išsinuomojo didumą likusio Dziulungo pusiasalio ir gretimas salas (vadinamos Naujosios Teritorijos). 1984 metų gruodyje D. Britanija ir Kinija pasirašė susitarimą, gražinantį visą Honkongą Kinijai pasibaigus Naujųjų Teritorijų nuomos laikui 1997 metų birželio 30 d. Vidurnaktį. Kinija įsipareigoja išsaugoti Honkongo kapitalistinę ekonomiką, valiutą, laisvos rinkos politiką ir gyvenymo būdą nekeičiamus 50 metų nuo tos datos, o teritorija taps autonominiu, ypatingai administruojamu regionu. Visos teisės ir privilegijos bus įtrauktos į Pagrindinį Įstatymą, kuris taps Honkongo konstitucija. Honkongo teritorija kalnuota, ten mažai derlingos žemės ir vandens. Turėdama apie 8 milijono gyventojų ši teritorija užima vieną iš aukščiausių vietų pasaulyje pagal gyventojų tankį (5598 žm/km2), nors miškai ir retai apgyvendintos kaimiškos dalys sudaro apie tris ketvirtadalius visos teritorijos. Likusi dalis intensyviai eksplotuojama. Honkonge nėra gamtinių išteklių, tačiau patogi strateginė padėtis, puikios naturalios prieplaukos bei darbštūs ir veiklūs gyventojai daro Honkongo ekonomiką beveik visiškai priklausomą nuo gamybos ir prekybos. Gamybos pramonė, kurią sudaro daugiau kaip 50000 įmonių, eksportuoja apie 90% savo produkcijos. Honkongas dabar užima pirmaujančias pozicijas pasaulyje tarp žaislų, drabužių ir tekstilės, laikrodžių, elektronikos prekių ir jų dalių...
0

IĮ Avitela verslo planas, buhalterinė apskaitaparsisiųsti


Lapų skaičius: 26
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Įmonės analizė.veiklos aprašymas. Firmos tikslai.prekių ir paslaugų tobulinimo tyrimai. Rinka.tikslinė rinka.rinkos dydis.rinkos kitimo tendencijos. Konkurencijos analizė. Marketingo planas.kainų politika.pardavimų strategija. Reklama. Gamybos planas.vietos analizė.patalpos.įrengimai. Įrenginių nusidėvėjimas. Personalo skyrius.pareigos ir atsakomybė. Motyvacija. Rizika. Finansinis planas. Planuojami pardavimai per mėnesį ir trejus metus. Prognozuojamų pardavimų lentelė (lt). Sąnaudų prognozė 2003 – 2005 metams. Grynųjų pinigų srautai. Paskolos grąžinimas. Pajamų – išlaidų santykis (b/c). Grynoji dabartinė vertė. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Santrauka. Įmonės analizė.veiklos aprašymas. Firmos tikslai.prekių ir paslaugų tobulinimo tyrimai. Rinka.tikslinė rinka. 14-18 m. Jaunimas. 19-50 m. Asmenys. Įmonės. 16-18 m. Jaunimas. 19-50 m. Asmenys. Įmonės. 14-18 m. Jaunimas. 1rinkos dydis.rinkos kitimo tendencijos. Konkurencijos analizė. Prekės kokybė. Prekės kaina. Paslaugų kokybė. Paslaugų gausa. Paslaugų kaina. Reklama. Kapitalas. Pardavimų skaičius. Kliento poreikių tenkinimas. Prekių atnaujinimas. Geografinė padėtis. Personalas. Marketingo planas.kainų politika.pardavimų strategija. Reklama. Gamybos planas.vietos analizė.patalpos.įrengimai. Įrenginių nusidėvėjimas. Įrenginių pavadinimas. Kiekis (vnt.). Balansinė vertė (lt). Per mėnesį nudėvėtina suma (lt). Kompiuteriai. Automobilis. Monitoriai. Kompiuteriai. Monitoriai. Baldai patalpų įrengimui. Personalo skyrius.pareigos ir atsakomybė. Motyvacija. Rizika. Finansinis planas. Ilgalaikiam turtui įsigyti. 650 vidainiai šaltiniai. 30 trumpalaikiam turtui įsigyti. 380 išoriniai šaltiniai. 1000 iš viso. 1030 1030 siai. 3571 3571 3336 sąnaudų prognozė 2003 – 2005 metams. Grynųjų pinigų srautai. Straipniai. Laikotarpis mėnesiai. Metai. Paskolos grąžinimas. Pajamų – išlaidų santykis (b/c). Grynoji dabartinė vertė. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Ų. Ų. Ė.
0

Ilgalaikio turto apskaita ir jo esmėparsisiųsti


Lapų skaičius: 25
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Ilgalaikiam turtui yra priskiriamas įmonės veikloje ilgiau nei vieną apskaitinį laikotarpį naudojamas turtas. Ilgalaikiu turtas laikomas ne kalentorine, bet ekonomine prasme, kadangi šio turto skirtymas į ilgalaikį ir trumpalaikį priklauso ne nuo turto pobūdžio, bet nuo keleto įmonės veiklos aplinkybių.
Vienas svarbiausių požymių, pagal kurį turtas skirstomas į trumpalaikį ir ilgalaikį, yra jo sunaudojimas per tam tikrą laiko tarpą – laikotarpį per kurį yra uždirbamas pelnas. Turtas laikomas trumpalaikiu,kai jis yra visiškai sunaudojamas per vieną ataskaitinį laikotarpį, o kai turtas yra visas nesunaudojamas, - ilgalaikiu turtu. Pagrindinis ataskaitinis laikotarpis yra vieneri metai, taigi ilgalaikiu turtu laikomas tas turtas, kuris naudojamas uždirbant pajamas ilgiau nei vienerius metus. Galima būtų pateikti tokį pavyzdį: jeigu būtų laikomas vienas mėnuo pagrindiniu ataskaitiniu laikotarpiu, tai tada ilgalaikiam turtui būtų priskiriamas turtas, kuris yra naudojamas ilgiau nei vieną mėnesį ( kitaip sakant, per vieną mėnesį nesunaudojamas turtas). Tačiau tokia apskaita labai brangi, kadangi pasibaigus kiekvienam mėnesiui reikėtų labai tiksliai apskaičiuoti “ilgalaikio” turto nusidėvėjimo sąnaudas bei perskaičiuoti to turto likutinę vertę. Tuo tarpu vienerių metų pajamas būtina kiek galima tiksliau palyginti su patirtomis per tuos metus sąnaudomis, nes metai – svarbiausias kiekvienos įmonės apskaitinis ir ataskaitinis laikotarpis. Ilgalaikio ir trumpalaikio turto riba – vieneri jo naudojimo metai.
0

Įmonę veikiančios makro aplinkos, jos įvertinimas.parsisiųsti


Lapų skaičius: 15
Tipas: Referatas
Darbe esantys žodžiai: Darbo tikslas ir uždaviniai. Įvadas. Ekonominė aplinka. Socialinė ir kultūrinė aplinka. Politinė ir teisinė aplinka. Mokslinė ir technologinė aplinka gamtinė aplinka išvados literatūra. Darbo tikslas – apibūdinti atskirų makroaplinkos elementų įtaką įmonės veiklai. Darbo tikslui pasiekti iškelti tokie uždaviniai: 1. Aprašyti ir paaiškinti kaip įmonę veikia makroaplinkos. 2. Išanalizuoti makroaplinkos elementus ir apibūdinti jų įtaką imonės verslui. 3. Nustatyti makroaplinkos elementus, darančius didžiausią įtaką įmonių veiklai. 4. Susisteminti darbo rezultatus ir pateikti išvadas. Kiekviena įmonė veikia tam tikroje aplinkoje. Tarp įmonės ir aplinkos vyksta nuolatinė sąveika. Verslas funkcionuoja atsižvelgdamas į jį supančias veiklos sąlygas ir atitinkamai priima reikalingus sprendimus. Vartotojai reaguoja į juos teigiamai arba neigiamai, taip įtakodami įmonės veiklą. Tai yra grįžtamosios informacijos ciklas. Verslininkai siekdami sėkmingos veiklos privalo atidžiai išnagrinėti jų verslo aplinką. Tik gerai pažįstant išorines sąlygas, esamą įmonės padėtį, galima imtis veiklos ar ją toliau plėtoti. Gerus rezultatus pasiekti padeda tinkama aplinkos analizė ir jos įvertinimas. Tai ypač svarbu dabar, kai vis labiau mūsų šalies verslas turi orientuotis į naujas ir mažai pažįstamas vakarų rinkas. Pastaraisiais metais didelis dėmesys yra kreipiamas į įmonės makroaplinką, bei stengiasi prie jos prisitaikyti, siekdamos kuo geriau atitikti vis labiau kylančius konkurencinius reikalavimus.
0

Įmonės kapitalo struktūra ir jos valdymasparsisiųsti


Lapų skaičius: 23
Tipas: Konspektas
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kapitalo struktūros analizö ir valdymas. Kapitalo struktūros įtaka įmonių veiklos finansavimui. Optimali kapitalo struktūra. Verslo rizika. Veiklos pastoviųjų išlaidų svertas. Finansinio skolingumo svertas. Kapitalo struktūros teorija. Mokesčių nusl÷pimo ir finansiškai praskolinto turto arešto teorija. Asimetrin÷ informacija ir signalin÷ teorija. Likvidumas, susiliejimai ir kiti kapitalo struktūrą formuojantys. Veiksniai. Kapitalo struktūros skirtumai atskirose firmose ir šalyse. Išvados. Literatūros sąrašas. Įmon÷s kapitalo struktūra ir jos valdymas. Įvadas. Kiekviena įmon÷ naudoja tam tikrą kapitalą. Įmon÷ gali naudotis nuosavu kapitalu arba skolintu. Kapitalu. Praktikoje dažniausiai pasitaikantis atvejis - kuomet įmon÷ naudoja tiek nuosavą, tiek ir. Skolintą kapitalą. Tokiu atveju iškyla optimalios kapitalo struktūros suformavimo problema. Formuojant įmon÷s kapitalo struktūrą, būtina atsižvelgti į kiekvieno kapitalo privalumus bei. Trūkumus, teikiamas galimybes bei pavojus, taip pat į įvairių rizikos rūšių bei pelningumo sąryšį. Šiame kursiniame projekte ir siekiama išnagrin÷ti optimalios kapitalo struktūros formavimo bei. Valdymo procesą, išnagrin÷ti pastoviųjų išlaidų bei finansinio skolingumo svertus, apibūdinti. Pagrindinius kapitalo struktūros teorijos teiginius. Darbe taip pat nagrin÷jami kai kurie specifiniai įmon÷s kapitalo struktūrą formuojantys veiksniai. Tokie kaip likvidumas bei susiliejimai. Galiausiai apibūdinti kapitalo struktūros skirtumai. Atskirose firmose bei šakose. Darbą sudaro įvadas, keturi skyriai ir išvados. Darbo apimtis. Įmon÷s kapitalo struktūra ir jos valdymas. Kapitalo struktūros analizö ir valdymas. Kapitalo struktūros įtaka įmonių veiklos. Finansavimui. Išvystytos rinkos ekonomikos šalyse laibai aktualia problema yra laikomas verslo finansavimo. Šaltinių racionalios struktūros pasirinkimas, kuris vadinamas pusiausvyra arba svertu. Dažniausiai ši sąvoka tapatinama su finansine pusiausvyra arba svertu, tačiau...
0

Įmonės personalo kiekybinė ir kokybinė charakteristikosparsisiųsti


Lapų skaičius: 12
Tipas: Namų darbas
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Įmonės personalas ir darbo su juo aplinka. Personalo struktūra. Darbo su personalu aplinka. Personalo poreikio kiekybinė ir kokybinė charakteristikos. Darbuotojų poreikio planavimo būtinumas. Personalo poreikio planavimo turinys. Darbo normos. Darbuotojų poreikio kokybinis aspektas. Išvados. Literatūra. Pasikeitus techninėms, organizacinėms , ekonominėms sąlygoms, padidėjo konkurencingumas, todėl išaugo personalo vaidmuo. Rinka reikalauja vis didesnės bendradarbių kvalifikacijos. Kad įmonė dirbtų sėkmingai labai svarbu įvertinti personalo poreikį kiekybiškai ir kokybiškai . Darbuotojų poreikio planavimas užtikrina, kad įmonėje bus reikiamų žmonių, turinčių atitinkamų reikiamų sugebėjimų reikiamu laiku. Darbo tikslas – Kiekybiškai ir kokybiškai charakterizuoti įmonės personalo poreikį Darbo uždaviniai: 1.Apibūdinti personalo struktūrą . 2.Aprašyti darbui su personalu darančius įtaką veiksnius. 3.Pateikti personalo poreikio kiekybinius bei kokybinius aspektus. Darbo metodai - mokslinės-teorinės literatūros analizė ir apdorojimas.
0

Įmonės rinkodarinė veiklaparsisiųsti


Lapų skaičius: 12
Tipas: Referatas
Darbe esantys žodžiai: Įmonės rinkodaros veiklos teoriniai aspektai. Rinkodara. Orientacija į vartotoją. Tikslo orientacija. Sisteminis požiūris. Įmonės rinkodaros aplinkos analizė. Įmonės rinkodaros mikroaplinka. Įmonės rinkodaros makroaplinka. Įmonės tikslinė rinka ir rinkodaros strategija. Rinkodaros komplekso elementai. “daiberta” įmonės rinklodaros veiklos analizė. „daiberta“ įmonės pristatymas. Daiberta“ įmonės misija. „daiberta“ įmonės rinkodaros tikslai. „daiberta“ įmonės rinkodaros aplinkos analizė. “daiberta” įmonės tikslinė rinka ir pasirinkta rinkodaros strategija. “daiberta” įmonės rinkodaros komplekso elementų analizė. „daiberta“ įmonės prekių analizė. „daiberta“ įmonės kainų analizė. „daiberta“ įmonės paskirstymo analizė. „daiberta“ įmonės rėmimo analizė. „daiberta“ įmonės paslaugų pardavimo prognozė. Rinkodara – tai poreikių nustatymo bei jiems tenkinti būtinų sprendimų priėmimo ir įgyvendinimo procesas, padedantis siekti individo ar organizacijos tikslų. Rinkodara remiasi nuostata, kad verslo įkūrimas ir veikla turėtų prasidėti nuo poreikių išsiaiškinimo ir tik juos tenkinant būtų siekiama verslo tikslų. Rinkodara reikalauja orientuotis į vartotoją, tikslą ir vadovautis sisteminiu požiūriu. Orientacija į vartotoją – tai nuostata, kad verslo veikla turi būti grindžiama vartotojų norų ir poreikių išsiaiškinimu, po to pereinant prie šių norų ir poreikių tenkinimui reikalingų prekių bei paslaugų gamybos ar importo, taip pat pateikimo į rinką organizavimo ir vykdymo siekiant kuo geriau patenkinti vartotojų reikmes. Tikslo orientacija – numato, kad pastangos turėtų būti nukreiptos į klientą ar vartotoją, o tenkinant jo reikmes būtų siekiama verslo įmonės tikslų, dažniausiai pelno, įėjimo į rinką, rinkos dalies įgijimo ir pan. Sisteminis požiūris – reiškia visumos organizavimą į sistemą, arba skirtingų vienetų grupės organizavimą į nuosekliai integruotą visumą. Svarbiausias sisteminio požiūrio reikalavimas – suprasti ir pripažinti, kad visuma susideda iš elementų, tačiau jos negalima pažinti nagrinėjant tik ją sudarančius elementus. Rinkodara kaip sistema yra šis tas daugiau nei vien jį sudarančių elementų rinkinys. Rinkodaros veiklai svarbūs visų – pikėjo, pardavėjo, gamintoso – interesai. Kiekvieno jų interesai ir tikslai gali būti skirtingi. Yra išskiriama keturi pagrindiniai rinkodaros tikslai: 1. Maksimalaus galimo vartojimo siekimas; 2. Siekimas maksimaliai tenkinti poreikius; 3. Maksimalaus prekių ar paslaugų buvimo siekimas; 4. Maksimalio gyvenimo kokybės siekimas.
0

Įmonės uždirbto pelno ir veiklos pelningumo analizė naudojant pelno (nuostolių) ataskaitąparsisiųsti


Lapų skaičius: 16
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Pelno (nuostolių) ataskaita ir jos analizė. Ab „utenos trikotažas“ pelno (nuostolių) ataskaitos horizontalioji analizė 2005-2006 m. Ab „utenos trikotažas“ pelno (nuostolių) ataskaitos vertikalioji analizė 2005-2006 m. Pelningumo rodikliai. Išvados. Literatūros sąrašas. Kiekvienos įmonės, dirbančios rinkos ekonomikos sąlygomis, veiklos efektyvumo matas yra per ataskaitinį laikotarpį uždirbto pelno suma. Pelnas yra priemonė, įgalinanti pasiekti įmonės keliamus tikslus. Pats pelno uždirbimo arba nuostolio patyrimo faktas reikalauja arba paskirstyti uždirbtą pelną, arba padengti patirtą nuostolį. Darbo tikslas – atlikti įmonės uždirbto pelno ir veiklos pelningumo analizę naudojant pelno (nuostolio) ataskaitą pasirinktos įmonės pavyzdžiu; Šiam tikslui pasiekti iškelti tokie uždaviniai: • Apžvelgti pelno (nuostolių) ataskaitos struktūrą ir analizės rūšis bei įmonės veiklos pelningumo rodiklius; • Atlikti pelno (nuostolio) ataskaitos horizontaliąją ir vertikaliąją analizes pasirinktos įmonės pavyzdžiu; • Atlikti pasirinktos įmonės pavyzdžiu jos veiklos pelningumo analizę naudojant pelno (nuostolio) ataskaitą; Šiam tikslui ir išsikeltiems uždaviniams pasiekti buvo pasirinkta akcinė bendrovė „Utenos trikotažas“. Savarankiškam darbui atlikti duomenys buvo naudojami iš įmonės „Utenos trikotažas“ 2005-2006 metų pelno (nuostolio) ataskaitos, kurią rasite savarankiško darbo prieduose. Tyrimo objektas – AB „Utenos trikotažas“ 2005-2006 metų pelno (nuostolio) ataskaita; Siekiant įgyvendinti darbo tikslą buvo panaudota šie tyrimo metodai: lyginimo, analizės, aprašymo bei duomenų grupavimo metodai. Darbą sudaro 4 pagrindiniai skyriai: Pirmame skyriuje apžvelgiama pelno (nuostolio) ataskaitos struktūra bei jos analizės rūšys; Antrame skyriuje atliekama ir analizuojama 2005-2006 metų AB „Utenos trikotažas“ pelno (nuostolių) ataskaitos horizontalioji analizė; Trečiame skyriuje atliekama ir analizuojama 2005-2006 metų AB „Utenos trikotažas“ pelno (nuostolių) ataskaitos vertikalioji analizė; Ketvirtame skyriuje apžvelgiama įmonės pelningumo rodikliai bei analizuojama įmonės „Utenos trikotažas“ pardavimų pelningumo analizė 2005-2006 metais; Rašant darbą teorinėje dalyje daugiausiai remtasi informacija apie finansinės analizės rūšis bei pelningumo rodiklius iš internetinių svetainių. Praktinę savarankiško darbo dalį sudaro 2005-2006 metų įmonės „Utenos trikotažas“ pelno (nuostolio) ataskaitos duomenys.
0

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557