top


Konspektai.com > Sauga > Avarijos ir katastrofos gamyboje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Avarijos ir katastrofos gamyboje. Referatas

(Sauga. Referatas, 11 puslapių, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Avarijų ir katastrofų priežastys. Avarijų ir katastrofų prevencija. Ekstremalių situacijų prevencijos lietuvos respublikoje tvarka. Prevencinių priemonių nustatymo ir jų įgyvendinimo pagrindai. Gelbėjimo darbų organizavimas. Gelbėjimo ir kiti neatidėliotini darbai. Svarbiausi gelbėjimo darbai nelaimės židiniuose. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Avarijas sukelia technikos įrenginiuose sukauptos galingos jėgos. Didžiuliai greičiai, aukštai pakelti kroviniai, didelis slėgis, aukšta temperatūra, elektros įtampa, cheminės ar branduolinės jėgos gedimo metu tampa nebevaldomos ir pradeda veikti stichiškai — viskas laužoma, griaunama, žudoma. Avarijų įmanoma išvengti. Svarbiausia maksimaliai sumažinti jų tikimybę. Tačiau ta tikimybė didėja dėl statybos trūkumų, įrenginių senėjimo ir susidėvėjimo, nepakankamos priežiūros. Visi nukrypimai nuo normalios padėties, paklaidos ir trūkumai kaupiasi, didėja, paskui pakanka tik menkos ar visai atsitiktinės priežasties, ir avarija įvyksta.
Darbo pavadinimas: Avarijos ir katastrofos gamyboje
Kategorija: Sauga
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Saugos referatas
Parsisiųsta: 46 kartus.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: avarijos_ir_katastrofos_gamyboje_referatas.zip
avarijos_ir_katastrofos_gamyboje_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gelbejimo kiti neatideliotini darbai, ekstremaliu situaciju, elektros ene, katastrofos gamyboje priežastys, kokios yra pagrindines avariju ir katastrofu gamyboje priezastys, technikos, statybos darbu organizavimas, katastrofos ir avarijos, avarijos ir katastrofos priezastys, avarijų ir katastrofų priežastys, referatas apie katastrofas, avarijos katastrofos gamyboje, avarijos ir katastrofos referatas, katastrofos transporte referatas, renginiu organizavimas, avarijos katastrofos, avarija ir katastrofos transporte, chemine,s cgkqfjad konspektai referatas avarijos ir katastrofos gamyboje usnt beoiwwswb zcjpbausg=afqjcnghn xpnd xyybl bt mvqdhsvrmqsig = jc pbzaqw qmhraxa, svarbiausi gelbejimo darbai nelaimes zidiniuose, svarbiausi gelbejimo darbai, svarbiausi gelbėjimo darbai nelaimės židiniuose, Svarbiausi gelbėjimo darbai nelaimės židiniuose, referatas apie avarijas, referatas avarijos ir katastrofos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557