top


Konspektai.com > Politologija > Demokratijos nesėkmės priežastys Baltarusijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Demokratijos nesėkmės priežastys Baltarusijoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Politologija. Referatas, 7 puslapiai, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Demokratijos nesėkmės priežastys baltarusijoje. Išvados. Naudotos literatūros sąrašas. Tarybų Sąjungos subyrėjus ir nedemokratinių rėžimų žlugimas visoje jos įtakos sferoje sukėlė optimistines diskusijas apie tolesnes pasaulio raidos tendencijas. Fransis Fukuyama savo darbe “Istorijos pabaiga” teigia, kad pasaulyje galutinai įsigalėti demokratija,kapitalizmas ir liberalizmas. Optimimu dvelkė ir Samuelio Huningtono idėjos apie treciąją demokratizacijos bangą, tvirtindamas, kad dabartiniu metu yra ytin palankios sąlygos demokratijų konsolidavimui. Demokratinių rėžimų įsigalėjimas daugelyje Rytų ir Vidurio Europos šalių ir patvirtino šių idėjų pasiteisinimą. Deja, prognozės apie “istorijos pabaigą“ baigėsi, kai Jugoslavijoje, Centrinėje Azijoje, Baltarusijoje ir kitose buvusiose komunistinio bloko šalyse demokratijos konsolidacija nepaviko, o šalys pasirinko autoritarinį vystimosi kelią.
Darbo pavadinimas: Demokratijos nesėkmės priežastys Baltarusijoje
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: demokratines_nesekmes_priezastys_baltarusijoje.zip
demokratines_nesekmes_priezastys_baltarusijoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: fukuyama, Fukuyama, demokratijos nesėkmės priežastys baltarusijoje quot,s ccyqfjaa konspektai referatas demokratijos nesekmes priezastys baltarusijoje ymrst vlejsfhqf i bwusg=afqjcngllg jjrh yll freahut_hqt wsig =zr sxwo k ztawauczfaq, nesekmes referatas, kapitalizmas,s cb qfjaa konspektai referatas demokratijos nesekmes priezastys baltarusijoje sn_tphamcjktqbhhtmlcgusg=afqjcngllg jjrh yll freahut_hqt wsig = jgexxhsgn_mja zfcw ea, baltarusija konspektai, demokratijos nesekmes priezastys baltarusijoje, demokratijos nesėkmės baltarusijos, zodziai apie nesekmes, referatai konsolidacija, demokratijos konsolidacija, kursinis darbas apie baltarusija, baltarusijos demokratija darbas, imones nesekmes priezastys, baltarusija referatas, esė, baltarusij, istorijos pabaiga.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557