top


Konspektai.com > Politologija > Politinių sistemų tipologija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Politinių sistemų tipologija. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Politologija. Referatas, 13 puslapių, 18kB)
Darbe esantys žodžiai: Vienas iš sudėtingiausių politinių sistemų tyrinėjimų lyginamosios politikos klausimų yra klasifikacija. Politinių reiškinių tipologija buvo neatskiriama politikos reflektavimo dalis dar antikos laikais, o klasikiniu jos pavyzdžiu visada nurodoma Aristotelio valdymo formų schema.2 Šiandien akivaizdi politinių sistemų ar politinių rėžimų tipologijų įvairovė. Dažniausiai operuojama tokiomis politinių sistemų klasėmis(rūšimis): modernioji ir tradicinė; demokratinė, autoritarinė ir totalitarinė politinės sistemos. Analizuojant šios kategorijos skirstomos į tipus: pavyzdžiui, modernioji autoritarinė, modernioji autokratinė, konsensualinė demokratija, egalitarinė neautokratinė politinė sistema.
Darbo pavadinimas: Politinių sistemų tipologija
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 18 kB
Bylos pavadinimas: politiniu_sistemu_tipologija.zip
politiniu_sistemu_tipologija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konsensualine demokratija, alita, tp search, politines sistemos ir ju tipologija referatas, politines sistemos ir ju tipotologija, konsensualinė demokratija, politines sistemos tipologijos, cache j hhrq mj konspektai kursinis politines sistemos tipologija politinė sistema sąvoka teorijos tipologijos kaip lyginamosios politikos objektas, politinės sistemos ir jų tipologija, politines sistemos tipologija, politinių sisitemų tipologija, politiniu sistemu tipologija, politines sistemos ir ju tipologija, politinės sistemos ir tipologija, politines sistemos ir tipologija, hts, politinės sistemos ju tipologija, politines sistemos, politine sistema, “politinių sistemų tipologija“.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557