top


Konspektai.com > Kalbos kultūra > Medikų kalbos klaidos, jų rinkimas ir analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Medikų kalbos klaidos, jų rinkimas ir analizė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Kalbos kultūra. Referatas, 10 puslapių, 34kB)
Darbe esantys žodžiai: Lietuvių kalba yra viena seniausių, gražiausių ir sudėtingiausių Europos kalbų. Liūdna matyti, kad yra labai daug žmonių, kurie rūpinasi savo darbais, pomėgiais ir neturi laiko rūpintis savo kalba. Negalima jų už tai teisti, bet visi turėtume pasistengti pajusti pagarbą savo senoliams. Juk jie dėl mūsų, ateities kartų, taip sunkiai kovojo už šios turtingos kalbos išsaugojimą. Tik tam, kad mes galėtume sklandžiai ir vaizdingai išsakyti savo mintis. Ypač turėtų pasistengti tie, kurie kalba visai visuomenei. Liūdna, kad kalbos teršalai taip neatsakingai skleidžiami per televiziją, radiją, spaudą, internetą. Daugelis esame perėmę jų skleidžiamas klaidas ir jų nebepastebime. Kalbos normas turi visos kalbos. Tačiau kalboje pasitaiko klaidų. Kalbos klaida – tai nekodifikuotas kalbos faktas. Klaidos atsiranda iš kitų kalbų, tarmių, žargonų. Dažnai žmonės nevertina savo gimtosios kalbos, trumpina žodžius, juos pakeičia, skolina naujus žodžius iš užsieniečių. Taip kalboje atsiranda hibridai, žargonas, skoliniai, barbarizmai. Kurių visos tautos vengia.
Vardas: Arvydas
Darbo pavadinimas: Medikų kalbos klaidos, jų rinkimas ir analizė
Kategorija: Kalbos kultūra
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Kalbos kultūros referatas
Parsisiųsta: 48 kartus.
Archyvo dydis: 34 kB
Bylos pavadinimas: sav._darba.zip
sav._darba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: barbarizmai, mediku zargonas, kalbos kultura svetainiu analize, kalbos kulturos klaidos medicinose, medicina kalbos kulturos klaidos medicinoje, kalbos kultura klaidos medicina, medicinines kalbos klaidos, lietuviu kalbos klaidos medicinoje, medicinines kalbos kulturos klaidos, kalbos kult ra mediku kalba, mediku daromos kalbos klaidos, medikų žargonas, mediku žargonas, lietuvių kalba, medicinos kalbos klaidos, medikų kalbos klaidos, medicina ir kalbos kultūra, medicininės kalbos klaidos,s cgsqfjaj konspektai referatas mediku kalbos klaidos ju rinkimas ir analize tfytt hwg dnswbovfmrbausg=afqjcnf rwap_u z ojokq upqdqiwsig =n_scz idzapjsz rnuiytw, kalbos kultūra medikams.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557