top


Konspektai.com > Geografija > Tektonikos kontrolinis darbas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Tektonikos kontrolinis darbas. Konspektas

(Geografija. Konspektas, 38 puslapiai, 262kB)
Darbe esantys žodžiai: Lvardykite žemes sudedamąsias dalis ir sluoksnius ir jų pagrindines savybes. Kas vadinama litosfera? Paaiškinkite, kodėl juda žemės plutos plokštės? Kokios yra pagrindines zemes litosferos plokstes (didžiosios ir mažosios)? Litosferų pakraščių tipai, jiems būdingas reljefas, pavyzdžiai (geografiniai desningumai). Žemės plutos tipai ir jų savybes. Kas yra karštieji taskai? Jų geografinis pasiskirstymas. Kas yra platforma? Kaip jos skirstomos pagal amžių? Kuo skiriasi platforma nuo skydo? Lietuvos tektoninė sandara. Kas yra kalnodara? Kokios kalnodaros priežastys? Pagrindines kalnodaros vykusios žemės istorijoje, jų trukmė ir ypatumai. Žemynų plutos įvairovė. Vandenynų plutos įvairovė. Žemės drebėjimai. Vulkanizmas.
Vardas: darius
Darbo pavadinimas: Tektonikos kontrolinis darbas
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 38 [?]
Konspekto dalykas: Geografijos konspektas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 262 kB
Bylos pavadinimas: tektonikos_kontrolinis_darbas.zip
tektonikos_kontrolinis_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: platforma geografija, kas yra geografinis skydas, platforma geografijoje, kas yra geografine platforma, platformos geografija, kuo skiriasi skydas nuo platformos, zemes platforma ir skydai, kuom skiriasi platforma nuo plokstes, geografine platforma, geografijos kontroliniai darbai, kalnodaros tipai ir pavyzdziai, platforma ir skydas, kontrolinis darbas geofrafijos, ploksciu pakrasciu tipai, žemynų plutos įvairovė, kuo skiriasi platforma nuo skydo, kontrolinis darbas tektonika, kuom platforma skiriasi nuo skydo, geografija tektonika, platforma kuo skiriasi nuo skydo, platforma litosferos plokste, geografijos kontroliniai su litosfero plokstes,oq=aqi=fkt=fsdt=cqt=rst=htf=his=maction=sa= q=kuo skires platforma nuo skydow, kuo platforma skiriasi nuo skydo, litosferos plokščių pakraščių tipai, lietuvos tektonika, geografinė tektonika, kalnodaru tipai, kas yra kalnodara, kalnodara, platforma zemes pluta, kokios žemės plutos vadinamos platformomis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557