top


Konspektai.com > Pedagogika > Grupinio darbo organizavimas pamokoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Grupinio darbo organizavimas pamokoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Pedagogika. Referatas, 9 puslapiai, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Šiuolaikinėje pamokoje yra ypač svarbūs taikomi mokymo metodai. Mokymo metodai - tai tarp savęs susiję mokytojo bei mokymo veiklos būdai, kuriais mokiniai, mokytojo vadovaujami, įgyja žinių, mokėjimų bei įgūdžių, yra lavinami ir auklėjami. Dažniausiai mokymo metodas priklauso nuo dirbančio mokytojo, darbo sąlygų ir kitų veiksnių, kurie sąlygoja mokymo veiksmingumą. Mokymo metodai mokymosi procese yra ugdytojo ir ugdytinio sąveikos būdai. Nuo mokymo būdo priklauso jų santykiai, bendravimas ir bendradarbiavimas. Literatūroje yra daug rašoma apie mokymo metodus.
Vardas: Eglė
Darbo pavadinimas: Grupinio darbo organizavimas pamokoje
Kategorija: Pedagogika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Pedagogikos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: grupinio_darbo_organizavimas_pamokoje.zip
grupinio_darbo_organizavimas_pamokoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: grupinio darbo metodai referatas, mokymo metodai darbų pamokoje, grupinis metodas pamokoje, grupinio darbo metodai pamokoje, grupinio darbo organizavimas pamokoje, tp search, bendradarbiavimas, mokymo metodai, grupinio darbo organizavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557