top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Kaip kinta lietuvių kalba, keičiantis visuomenės komunikacinėms reikmėms
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kaip kinta lietuvių kalba, keičiantis visuomenės komunikacinėms reikmėms. Interpretacija

1
1
2
2
(Lietuvių kalba. Interpretacija, 5 puslapiai, 6kB)
Darbe esantys žodžiai: Savo kalbą norėčiau pradėti žymaus Vokietijos rašytojo Ernsto Moriso Arnto žodžiais: „Nieko dvasingesnio nei širdingesnio už kalbą tauta neturi. Tad jei tauta nenori prarasti to, per ką egzistuoja, turi nieko kito taip nežiūrėti kaip kad nebūtų darkoma jos kalba.“ Šiuos žodžius širdyje turėtų nešioti kiekvienas žmogus, nesvarbu kokiai tautai yra priklausantis. Deja. Realybėje konstatuojami kitokie faktai: kalbos nuolat kinta, yra darkomos visuomenės „dėka“. O kaip keičiasi mūsų gimtoji lietuvių kalba keičiantis visuomenės komunikaciniams poreikiams?
Vardas: iEVA
Darbo pavadinimas: Kaip kinta lietuvių kalba, keičiantis visuomenės komunikacinėms reikmėms
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Interpretacija
Puslapių skaičius: 5 [?]
Interpretacijos dalykas: Lietuvių kalbos interpretacija
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 6 kB
Bylos pavadinimas: kaip_kinta_lietuviu_kalba_k.zip
kaip_kinta_lietuviu_kalba_k.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: lietuvių kino, arnto vardas, musu gimtoji lietuviu kalba,s cgyqfjai konspektai referatas kalbejimas zo g_kcgkswb qbausg=afqjcnegmywgscskl rdypvhztq rq xqsig =nuokidnwwhesmkifeyoeew, cdiqfjacoao konspektai referatas kalbejimas zrt jejoeg gt lvsubgusg=afqjcnegmywgscskl rdypvhztq rq xq, lietuviu kalbos konspektai, vokietijos rašytojo ernsto moriso arnto žodžiais, ernsto moriso arnto žodžiais „nieko dvasingesnio nei širdingesnio už kalbą tauta neturi tad jei tauta nenori prarasti to per ką egzistuoja turi nieko kito taip nežiūrėti kaip kad nebūtų darkoma jos kalba “, kalbos nuolat kinta yra darkomos visuomenės, Vokietijos rašytojo Ernsto Moriso Arnto žodžiais, lietuviu kalba keiciantis visuomenei, referatas kaip kinta lietuvių kalba keičiantis komunikacinėms reikmėms, kaip keičiasi lietuviu kalba keičiantis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557