top


Konspektai.com > Pedagogika > Narkomanas šeimoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Narkomanas šeimoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Pedagogika. Referatas, 15 puslapių, 22kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Narkotikų vartojimo priežastys ir pasekmės. Narkomanas ir šeima. Kaip sužinoti ar vaikas vartoja narkotikus. Keletas patarimų kaip nederėtų elgtis šeimos nariams esant narkomanui. Keletas patarimų kaip derėtų elgtis šeimos nariams esant narkomanui. Kaip tėvai gali padėti savo vaikams išvengti narkotikų. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Lietuvoje vyksta greitos permainos koreguojančios mokyklos bei šeimos gyvenimą tiek išorės, tiek jos viduje. V. Andrušaitienė ( 2004 ) teigia, kad „ Pastaruoju metu narkotikus pradeda vartoti 12-15 metų paaugliai. Šis laikotarpis ypatingas tuo, kad jo metu sparčiai vyksta paauglių brendimas, organizmą veikia hormoninės audros, keičiasi paauglių charakteris. Šio amžiaus paaugliai linkę neklausyti, konfliktuoti su tėvais ir mokytojais, daug ką daryti priešingai ir pilnai atsiduoti šiek tiek vyresnių draugų įtakai. Tai sunkus laikotarpis paauglio ir jo tėvų gyvenime, kuriame nemažai klaidų padaro abi pusės “. 1 Šią temą pasirinkau, nes ji labai aktuali mūsų jaunimui. Ypač auganti karta dėl šio trumpalaikio malonumo renkasi narkotikų kelią, būtent jie tampa narkotikų platintojais. Dėl žalingo įpročio didėja mirtingumas, plečiasi nusikalstamumo pasaulis, žmonės tampa agresyvūs, nes laikui bėgant malonumas pereina į didžiulį skausmą ir kančią. Kiekvieną dieną jie pradeda galvoti iš kur gauti lėšų, tam kad galėtų įsigyti tą prakeiktą “ kaifą ”. O mes normalūs ir sveiki žmonės, matydami kaip žūsta jaunimas, matydami jų kančias galim tik kaltinti juos dėl jų kvailumo, nors mūsų pareiga padėti jiems. Pasistengsiu paanalizuoti, kodėl paaugliai ir jaunimas pradeda vartoti narkotikus? Kokios būna socialinės pasekmės? Kokios atsiranda narkomanijos problemos. Kaip jaučiasi narkomano šeimos nariai? Pateiksiu keletą rekomendacijų kaip elgtis šeimos nariams esant narkomanui. Pakalbinsiu vieną man pažįstamą vaikiną, kuris vartojo narkotikus, išklausysiu jų nuomonę.
Vardas: Vilma
Darbo pavadinimas: Narkomanas šeimoje
Kategorija: Pedagogika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Pedagogikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 22 kB
Bylos pavadinimas: referatas_narkomanas_seimoje.zip
referatas_narkomanas_seimoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: narkotikus, socialines problemos,s cguqfjad konspektai referatas narkomanas seimoje hfqxt z_ayiztaac psrbausg=afqjcngpte devaabywz_ qsvxeozoeioa, kaip jauciasi narkomanas, narkomanas seimoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557