top


Konspektai.com > Kita > Asmenybės raida ir karjera
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Asmenybės raida ir karjera. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Kita. Referatas, 15 puslapių, 32kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Asmenybės raida ir karjera. Suaugusio žmogaus vystymasis. E. Eriksono požiūris į žmogaus vystymąsi. D. Levinsono požiūris į žmogaus vystymąsi. E. Ginzberg požiūris į žmogaus vystymąsi. Kitų autorių karjeros vystymosi moeliai. Karjeros vystymas ir jos etapai. Bendrųjų kompetencijų svarba karjerai. Išvados. Literatūros sąrašas. Karjera – žodis „karjera“ yra kilęs iš lotynų arba prancūzų kalbos. Lotynų kalbos žodis „carraria“ reiškia žmogaus gyvenimo kelią, prancūzų“carriere“ – žmogaus veiklos sritį, profesiją. Šie du skirtingi sąvokos aiškinimai rodo, kad galimos skirtingos karjeros sampratos. Temos aktualumas: Vienas esminių mūsų karjeros gyvenimo pasirinkimų – profesinės karjeros pasirinkimas. Jo svarba milžiniška. Šis pasirinkimas apibrėžia mūsų sėmkę ar nesėkmę, darbą ar nedarbą, džiaugsmą ar neviltį bei apsprendžia mūsų ekonominį kontekstą. Pradėdami planuoti karjerą, mes patikriname savo sugebėjimus – vadovauti sau. Karjera – žmogaus gyvenimo pilnatvės svarbi dalis. Dauguma žmonių darbą laiko savo gyvenimo prioritetu. Iš tikrųjų darbas patenkina daugelį mūsų poreikių: fiziologinius, saugumo, socialinius, ego ir kt. Dažnam darbo netektis tolygi mirčiai. Darbo problematika: Kas yra asmenybės raida ir karjera, kokie įvairių autorių požiūriai egzistuoja apie žmogaus vystymąsi, karjeros vystymąsi ir jos etapus ir kokia yra bendrųjų žmogaus kompetencijų svarba karjerai šiuolaikiniame mūsų gyvenime? Referate ištirsiu visus šiuos veiksnius lemenčius mūsų karjerą. Darbo objektas: Asmenybės raida ir karjera. Darbo tikslas: Išanalizuoti asmenybės raidą karjeroje, įvairių autorių požiūrį į suaugusiųjų vystymąsi, karjeros vystymą ir jos etapus bei bendrųjų žmogaus kompetencijų svarbą karjerai. Darbo uždaviniai: 1.Apžvelgti asmenybės raidą ir karjerą; 2.Susipažinti su įvairių autorių požiūriu į suaugusio žmogaus vystymąsi; 3.Išanalizuoti karjeros vystymą ir jos etapus; 4.Susipažinti su bendrųjų kompetencijų svarba karjerai. Darbo metodai: 1.Mokslinės literatūros analizė; 2.Apibendrinimas; 3.Išvados. Jau senai yra žinoma, jog augdamas vaikas per savo gyvenimą pereina keletą etapų, kuriuose formuojasi jo asmenybė, suvokimas ir moralė. Mokslininkai nustatė, kad panašiai vystosi ir suaugę žmonės; gyvenime jie taip pat pareina tam tikrus vystymosi etapus, kur atlieka savas užduotis. Norint suprasti karjeros vystymąsi, pirmiausia svarbu suprasti suaugusiojo žmogaus vystymąsi.
Vardas: Karina
Darbo pavadinimas: Asmenybės raida ir karjera
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 32 kB
Bylos pavadinimas: karjeros_valdymo_referatas1.zip
karjeros_valdymo_referatas1.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo analize, ekonom metod, zmogaus problema, darbo laiko, darbo metodai, poreikiu, asmenybės suvokimas, asmenybė raida ir karjeros vystymas, gyvenimo ese, asmenybės raida, esė mano karjeros raida, asmenybe referatas, ese apie mus zmones, karjera suaugusio žmogaus gyvenime, ego raida, kompetencij,s ccuqfjaa konspektai referatas asmenybes raida ir karjera xlb t_tdiolo qwx dwusg=afqjcnfhmzlgt imxxevhwvmhrulgtjqsig =ppcszuiwf gmzqlj ppthw, levinsono požiūris į žmogaus vystymąsi, esė apie gyvenimą, karjeros vystymas, karjeros vystymo etapai, kas yra karjeros raida, tp search, kalbos ir asmenybės vystymasis kursinis,s cfaqfjaf konspektai referatas asmenybes raida ir karjera k djtrh goj qsjwiyjbqusg=afqjcnfhmzlgt imxxevhwvmhrulgtjqsig = nbr jwysw zawoaecg.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557