top


Konspektai.com > Ekonomika > Smulkus ir vidutinis verslas Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Smulkus ir vidutinis verslas Lietuvoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
(Ekonomika. Referatas, 21 puslapis, 523kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Smulkaus ir vidutinio verslo apibrėžimas. Svv pagal europos komisijos siūlymą. Svv įmonės pagal lietuvos respublikos svv įstatymą. Smulkaus ir vidutinio verslo privalumai. Smulkaus ir vidutinio verslo situacija lietuvoje. Verslo pradžia. Svv įmonių steigimosi būdai. Verslo pradžios motyvacija. Svv įmonės pagal verslo pradžios finansavimo šaltinius. Verslo pradžios kliūtys. Informacijos verslo klausimais šaltiniai. Veikiančios svv įmonės lietuvoje. Svv pelningumas. Pelningumo vertinimas. Sąlyginio pelno pasiskirstymo prioritetai. Smulkaus ir vidutinio verslo svarba šalies ekonomikai. Smulkaus ir vidutinio verslo plėtra lietuvoje. Svv plėtros perspektyvos visoje šalyje. Prekių ar paslaugų pardavimo rinkos. Svv finansavimas ir parama. Valstybės smulkaus ir vidutinio verslo finansavimas. Es struktūrinių fondų panaudojimas svv plėtrai. Įmonių pasirinkti finansavimo šaltiniai. Išvados. Literatūra. Smulkus ir vidutinis verslas (SVV) yra neatskiriama kiekvienos šalies ekonomikos dalis, padedanti spręsti įvairias su ekonomika susijusias problemas, užsiimanti netradiciniais verslais bei aptarnaujanti didžiąsias įmones, kurios yra nuo jų labai priklausomos. Smulkios ir vidutinės įmonės yra dinamiškiausia, nuolat besikeičianti įmonių grupė, vidurinė ūkio sandaros grandis, turinti lemiamą įtaką ekonominiam augimui. Mažas kapitalo poreikis, greita reakcija į rinkos pokyčius ir lankstumas taikantis prie jų bei naujų rinkų užpildymas yra vieni iš pagrindinių pranašumų, atskleidžiančių smulkių ir vidutinių įmonių efektyvumą ir svarbą. Temą analizuojant daugiausia rėmiausi Statistikos departamentu, autorių – Bartkaus, Baršausko bei Sūdžiaus išleistais vadovėliais. Taip pat internetiniais šaltiniais. Darbo objektas – smulkus ir vidutinis verslas. Darbo tikslas – išanalizuoti smulkų ir vidutinį verslą Lietuvoje. Darbo uždaviniai: 1.Paaiškinti smulkaus ir vidutinio verslo apibrėžimą; 2.Išsiaiškinti SVV situaciją Lietuvoje; 3.Aptarti SVV plėtrą Lietuvoje; 4.Apžvelgti smulkaus ir vidutinio verslo finansavimą bei paramą. Tyrimo metodai - mokslinės literatūros analizė, dedukcija.
Vardas: irma
Darbo pavadinimas: Smulkus ir vidutinis verslas Lietuvoje
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 21 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 12 kartų.
Archyvo dydis: 523 kB
Bylos pavadinimas: smulkaus_ir_vidutinio_verslo_apibrezimas.zip
smulkaus_ir_vidutinio_verslo_apibrezimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ekonomikos tyrimo objektas metodai, paslaugu svarba, verslo pletros perspektyvos lietuvoje, svv, imonės plėtra, valstybes imones, smulkaus vidutinio verslo privalumai, parama, poreikis greita reakcija į rinkos pokyčius ir lankstumas taikantis prie jų bei naujų rinkų užpildymas yra vieni, smulkus vidutinis verslas, pelningumo analize, verslo pletra, smulkus ir vidutinis verslas lietuvoje perspektyvos, verslo finansavimas, verslo ekonomika, finansavimo budai, verslo plėtra, imoniu ekonomika, smulkaus vidutinio verslo, finansavimo saltinių analize, verslo perspektyvos lietuvoje, smulkus verslas lietuvoje, verslo pradzios kliutys lietuvoje referatas,s chgqfjaj konspektai referatas smulkus ir vidutinis verslas lietuvoje z jft lomgz qplt mvbwusg=afqjcnetqj fizd sfmqf zxvricnubi asig = li gyjfo sgrhklpjqw g.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557