top


Konspektai.com > Vadyba > Vadovavimas, motyvavimas ir lyderiavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vadovavimas, motyvavimas ir lyderiavimas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
(Vadyba. Kursinis, 29 puslapiai, 170kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Vadybos mokslo raida. Vadovavimas.vadovavimo stiliai ir efektyvumas.situacinis požiūris į vadovaimą. Motyvavimas.motyvavimo svarba valdyme.motyvacijos teorijos.motyvavimo veiksniai ir užmokesčio formos. Lyderiavimas. Lyderių veiklos funkcijos. Lyderių tipai. Bihevioristinė lyderiavimo teorija. Lyderiavimas atsitiktinumų požiūriu. Charizmatinis lyderiavimas. Išvados. Litratūros sąrašas. Šiais laikais vadyba yra vis labiau populiarėjanti profesija. Tolygiai su jos populiarumu auga ir reikalavimai šios profesijos atstovams. Geras vadovas dabar privalo ne tik veikti atsižvelgiant į susidariusią padėtį bei prognozuoti ateitį, bet ir nuolat analizuoti organizacijos padalinių sąryšį, organizacijos ir išorinės aplinkos ryšius, žinoti, kad bet koks sprendimas vienaip ar kitaip paveiks visą organizaciją. Tačiau organizacijos veikla priklauso ne vien tik nuo vadovų. Nereikia pamiršti ir eilinių organizacijos darbuotojų. Kiekvienas iš jų privalo būti suinteresuotas dirbti, o tam reikalingos darbuotojų motyvacijos žinios, kurios yra neatskiriama vadovavimo teorijos pagrindų dalis. Turbūt negalėtume įsivaizduoti efektyviai dirbančios bendrovės, kurioje dirba žmonės be motyvacijos, spaudžiami tam tikrų įsipareigojimų. Darbuotojas savo darbo vietoje turi jausti moralinį komfortą, pasitenkinimą darbu, tik tada bus galima garantuoti efektyvius jo, tuo pačiu ir įmonės darbo rezultatus. Šių dienų problema yra būtent ta, kad dažnas iš mūsų dirba verčiamas aplinkybių, o ne todėl, kad tas darbas patiktų. Todėl vadovai privalo išmanyti motyvacijos teorijas, domėtis darbuotojais, jų poreikiais, stengtis juos įgyvendinti. Tada bus galima tikėtis gerų įmonės darbo rezultatų. Mano darbo tiklas yra plačiau paanalizuoti būtent vadovavimo funkciją ir kokią įtaką vadovavimui turi darbuotojų motyvavimas bei motyvacija. Be to atkreipsiu dėmesį į vieną iš svarbiausių gero vadovo bruožų, lyderiavimą.
Vardas: Vaidas
Darbo pavadinimas: Vadovavimas, motyvavimas ir lyderiavimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 29 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 170 kB
Bylos pavadinimas: vadybos_kursinis_visas.zip
vadybos_kursinis_visas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vadovo motyvacija, įmonės vadyba, darbuotojų motyvacija, vadybos mokslo, geras vadovas, organizacija tipai, atsitiktinumų teorija, motyvavimo teorijos, imones veiklos efektyvumas, vadovavimas lyderiavimas, situacinis poziuris, vadovu tipai, lyderiu, vadovų lygiai, vadovo itaka, vadovavimo teorijos stiliai, ccwqfjaboao konspektai referatas vadovavimas motyvavimas ir lyderiavimas msegt agmqrp qtvqnn bwusg=afqjcngy_ee stjgyx vgg iq _huys gsig = ki iwdsuxms av nw, ce qfjahoao konspektai referatas vadovavimas motyvavimas ir lyderiavimas ior t ey gor nxwcgusg=afqjcngy_ee stjgyx vgg iq _huys gsig =iq nveal dn cisqn haa, darbuotoju motyvacija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557