top


Konspektai.com > Teisė > Administracine teise (bendroji dalis)
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Administracine teise (bendroji dalis). Konspektas

(Teisė. Konspektas, 56 puslapiai, 148kB)
Darbe esantys žodžiai: Administracinė teisė kaip teisės šaka. Administracinės teisės samprata. Administracinės teisės kaip savarankiškos teisės šakos genezė. Administracinė teisė ir socialiniai pokyčiai. Administracinės teisės vieta lietuvos teisinėje sistemoje. Administracinės teisės dalykas ir reguliavimo metodas. Vykdomosios valdžios sąvoka, požymiai ir funkcijos. Konstitucinis ir socialinis valstybės vykdomosios valdžios vaidmuo. Žmogus ir valstybės valdžia. Vykdomoji valdžia ir administracinė teisė. Vykdomosios valdžios pagrindinės veiksmingumo problemos. Administracinės teisės sisteminimas ir sistema. Administracinės teisės santykis su socialiniais mokslais ir kitomis teisės šakomis. Administracinės teisės mokslo samprata, jo dalykas ir funkcijos. Užsienio šalių administracinės teisės bendroji charakteristika. 3 seminaras. Administracinės teisės normų įgyvendinimas. Taikymo stadijos. Administracinės teisės subjektų bruožai. Vykdomosios valdžios institucijos sąvoka ir pagrindiniai požymiai. Vykdomosios valdžios institucijų klasifikavimas. Valstybinio viešojo valdymo institucijų sistema. Aukščiausiosios, centrinės, regioninės ir vietinės valdymo institucijos. Vykdomosios valdžios institucijų vidinė organizacinė struktūra, jų formavimo teisiniai pagrindai ir tvarka. Vykdomosios valdžios institucijų sistemos pertvarkymas po nepriklausomybės atkūrimo. 8 seminaras. Piliečiai ir užsieniečiai. Piliečiai ir užsieniečiai.
Vardas: Gerda
Darbo pavadinimas: Administracine teise (bendroji dalis)
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 56 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 48 kartus.
Archyvo dydis: 148 kB
Bylos pavadinimas: administracine_teise_(bendroji.zip
administracine_teise_(bendroji.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: administracine teises normu igyvendinimas, savoka funkcijos sistema, teisės pagrindai, Administracine teise bendroji dalis, teises taikymo, administracines teises konspektas pdf, administracine teise bendroji dalis konspektas pdf, reguliavimo dalykas, administracines teises bruožai, pagrindines teises sakos, vykdomoji valdzia ir administracine teise, vykdomosios valdžios ir administracinės teisės santykis, administracine teise ir vykdomoji valdzia, administracine teise seminaru planas, teisės normų samprata požymiai, bendroji teise, lietuvos teises pagrindai, administracine teises konspektas, administracines teise bendroji dalis, administracine teise konspektai, organizacine struktura, socialiniai pokyciai, administracine teise bendroji dalis, administracine teise konspektas, organizacine valdymo struktura, administracine teise bendroji dalis konspektas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557