top


Konspektai.com > Geografija > Upės ir ežerai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Upės ir ežerai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Geografija. Referatas, 20 puslapių, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Pratarmė. Upės. Požeminiai vandenys. Didžiausios upės. Ežerai. Pelkių ežeras. Seklieji ežerai. Gilieji (giliausi) ežerai. Naudota literatūra. Žmogus be vandens jaučiasi bejėgis, nes vanduo – ne tik pasaulio tėvas, bet ir žmonių maitintojas, atgaivintojas, ramintojas. Lietuvoje yra gausybė vandens telkinių. Jie visi mums yra labai brangūs. Mes turime vertinti visas Lietuvos upes ir ežerus. Todėl mes norėtume supažindinti Jus visus su Lietuvos upėmis, ir ežerais, kad su kiekviena diena mes vis labiau juos pamiltume, vertintumėme ir kad su kiekviena diena augtų noras juos išsaugoti. Upės Lietuvoje daug upių ir upelių, vienos jų plačios, net iki pusės kilometro, kitos – siauresnės, o upeliukus ir peršokti galima. Nemažai sraunių upelių, kurių akmenuotose rėvose vanduo net putoja, kitos lėtai plukdo vandenis, jų dugne augantys meldai vos siūbuoja.
Vardas: Inga
Darbo pavadinimas: Upės ir ežerai
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 20 [?]
Referato dalykas: Geografijos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: upes_ir_ezerai.zip
upes_ir_ezerai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: lietuvos vandens, geografija upiu tipai, geografija pasaulio upes ir ezerai, lietuvos ežerai referatas, pasaulio ezerai, lietuvos upes referatas, geografijos upes ir ezerai, pasaulio upes ir ezerai, seklieji ezerai, lietuvos vandenys,s cgqqfjahob konspektai referatas upes ir ezerai ojfit vnopdtaaxwmxmbqauthuser= usg=afqjcnfzr_vaxmf_libp vj ajy tp aigsig =kcpf _humcytibbwliybha, upes referatas, geografija upės.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557