top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo planas Sveikatingumo kompleksas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo planas Sveikatingumo kompleksas. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 21 puslapis, 32kB)
Darbe esantys žodžiai: Sveitingumo kompleksą nutarta įkurti, kadangi šiuo metu Tauragėje, tokio centro nėra, nėra realių konkurentų. Nutarėme atsižvelgti į gyventojų pragyvenimo lygį ir suderinti kainas, kokios jos yra visuose grožio salonuose. Mūsų tikslas, kad klientai gerai praleistų laisvalaikį, atsipūstų nuo darbų, pamirštų buities rūpesčius, padaryti taip, kad pritrauktumėm ne tik jaunimą, bet ir pensinio amžiaus klientus, kurie šiuo metu neturi iš vis kur nueiti. Šiuo metu visi Tauragės gyventojai neturi, kur nueti ir neturi, kur praleisti savaitgalio. Daugelis žmonių savaitgalius praleidžia namuose, nuobodžiauja. Į sveikatingumo kompleksą bus priimta daug naujų darbuotojų, todėl sumažės nedarbo lygis. Svarbiausia sveitingumo komplekse bus baseinai, kurie bus pritaikyti ir dideliems, ir mažiems klientams. Įvairūs vandens atrakcionai turėtų pritraukti daugiau žmonių. Vienoje patalpoje bus apie 4 baseinus, kirpykla, 2 soliariumai, grožio kabinetas, viešbutis, su keliais gerai įrengtais kambariukais, kavinė – baras, maža spoto salė, nedidelė aerobikos salė, dušai. Nutarta pirkti mikroautobusą, kuris atvežtų vartotojus į reikiamą vietą. Šiam kompleksui įrengti bus reikalingi darbuotojai, kurie padės nuspręsti, kaip įkurti sveikatingumo kompleksa, kad pritrauktų daugiau vartotojų. Paslaugas teikti nuspręsta ištyrus rinką, išanalizavus vartotojų savybes, nustačius potencialią rinką, paskaičiavus prognozuojamą savikainą ir prognozuojamą pelną, įvertinus galimus rizikos faktorius.
Vardas: Neringa
Darbo pavadinimas: Verslo planas Sveikatingumo kompleksas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 21 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 32 kB
Bylos pavadinimas: verslo_planas_sveikatingumo_ko.zip
verslo_planas_sveikatingumo_ko.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kirpykla, apie kambari, verslo plano pavyzdys sveikatingumas, verslo planas kompleksas, sveikatingumo komplekso verslo planas, sveikatingumas verslo planas, verslo planas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557