top


Konspektai.com > Fizika > Kompiuterinis modeliavimas ir jo taikymo pavyzdžiai fizikoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kompiuterinis modeliavimas ir jo taikymo pavyzdžiai fizikoje. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Fizika. Konspektas, 7 puslapiai, 38kB)
Darbe esantys žodžiai: Kompiuterinis modeliavimas ir jo. Taikymo pavyzdžiai fizikoje. Modelių rūšys. Modelių klasifikavimas. Modeliai pagal pateikimo būdą. Užduoties formulavimas. Modelio kūrimas. Modeliavimo rezultatų analizė. Modeliavimo panaudojimas fizikoje. Laboratorinio ir kompiuterinio eksperimento analogija. Kompiuterinis modeliavimas yra panašus į klasikinės tyrimų metodologijos schemą, tačiau čia galime pastebėti kelis svarbius skirtumus. Fizika kaip mokslas atveria plačias galimybes naujų mokymo metodų integravimui ir jų įdiegimui. Šiuo metu sukaupta didelė kompiuterinės technikos panaudojimo fizikiniuose tyrimuose patirtis. Šiuolaikinėje fizikoje vis plačiau taikomas reiškinių ir procesų kompiuterinis modeliavimas. Galima konstatuoti faktą, kad greta bendrosios ir teorinės fizikos atsirado nauja šiuolaikinės fizikos dalis – skaičiuojamoji fizika arba dar kitaip vadinama kompiuterinė fizika. Pagrindinis tyrimo metodas yra kompiuterinis eksperimentas, kurio teorinė bazė yra matematinis modeliavimas, o eksperimentinė bazė – kompiuterinė technika. Taigi kompiuterinėje fizikoje arba kompiuteriniame fizikinių reiškinių modeliavime yra integruojami tokie dalykai, kaip bendroji ir teorinė fizika, matematinė analizė ir kompiuterinės programos.
Vardas: Vaida
Darbo pavadinimas: Kompiuterinis modeliavimas ir jo taikymo pavyzdžiai fizikoje
Kategorija: Fizika
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Konspekto dalykas: Fizikos konspektas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 38 kB
Bylos pavadinimas: kompiuterinis_moduliavimas.zip
kompiuterinis_moduliavimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kompiuterine, kompiuterinis modeliavimas referatas, klasikine,s cgyqfjajoao konspektai referatas kompiuterinis modeliavimas ir jo taikymo pavyzdzi pvmht rfmphp qsk oclcqusg=afqjcne xi uxutpjxur fp_u alyqsig =wpq c fyl aukhhhg, matematinis kompiuterinis modeliavimas,s cfgqfjaf konspektai referatas kompiuterinis modeliavimas ir jo taikymo pavyzdzi ut uvfslvtabpkc obausg=afqjcne xi uxutpjxur fp_u alyqsig =cg ata wxei ejfidxpw,s cekqfjae konspektai referatas kompiuterinis modeliavimas ir jo taikymo pavyzdzi b tt h octvtab n aqusg=afqjcne xi uxutpjxur fp_u alyqsig =x_t qhmyo hsv agtboq, kompiuterinis modeliavimas fizikoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557