top


Konspektai.com > Sociologija > Hiperaktyvus vaikai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Hiperaktyvus vaikai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Sociologija. Referatas, 11 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Apie hiperaktyvuma vadinimą vaikų sutrikimą vis dar žinome tiek mažai, kad dažnas jį palaikome komplimentu, nors iš tiesų tai – diagnozė. Psichologijos žodynas hiperaktyvumą apibūdina kaip emociškai sutrikusių, protiškai atsilikusių arba turinčių centrinės nervų sistemos pažeidimų vaikų padidėjusį judrumą, neramumą.tokie vaikai nuolat imasi vis naujos ir naujos veiklos, yra neatidūs, blogai miega, jiems sunku mokytis.hiperaktyvus elgesys paprastai būna tikslingas. Labai dažnai galima supainioti hiperaktyvumo ir judrumo sąvokas. Tačiau judrus vaikas – nebūtinai hiperaktyvus. Vaikai apskritai yra judrūs. Kad įvardytume esant sutrikimą, reikia kelių simptomų, trukdančių vaikui gyventi. Juos turėtų pastebėti ne tik tėvai, bet ir mokytojai bei medikai.
Vardas: Raminta
Darbo pavadinimas: Hiperaktyvus vaikai
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Sociologijos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: hiperaktyvus_vaikai.zip
hiperaktyvus_vaikai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: hiperaktyvus vaikas, buti nebuti, hiper aktyvus vaikai, tevai vaikai, hiperaktyvus vaikai, psichologijos temos, hiperaktyvūs vaikai, sociologijos žodynas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557