top


Konspektai.com > Vadyba > Moralinio skatinimo sistema UAB Projektavimo ir restauravimo institute
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Moralinio skatinimo sistema UAB Projektavimo ir restauravimo institute. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Vadyba. Referatas, 13 puslapių, 1640kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teorinė dalis. Nematerialiniai stimulai. Tinkamų darbo sąlygų sudarymas. Kompanijos įvaizdis ir stabilumas. Organizacijos kultūra. Kolektyvinis darbas. Pripažinimas. Karjera. Darbuotojų dalyvavimas įmones valdyme ir tikslų nustatymas. Ugdymas, kvalifikacijos tobulinimas. Padariniai gali būti ne tik teigiami. Reziumė. Praktinė dalis. Įmonės veikla. Įmonės personalas ir situacijos analizė organizacijoje. Vidinė ir išorinė aplinkos. Reziumė. Išvados. Literatūros sąrašas. Dabartiniu metu Lietuvoje yra daug įvairių įmonių, kurios vykdo veiklą ir tikisi iš tos veiklos gauti pelną. Didžioji dalis gaunamų pajamų iš verslo priklauso nuo to, kaip įmonės darbuotojai atlieka savo pareigas. Motyvacija yra viena iš svarbiausių veiksnių, į kurį turėtų atkreipti dėmesį organizacijų vadovai, kadangi nuo to tiesiogiai priklauso organizacijos veiklos rezultatai. Nesvarbu ar organizacija didelė, ar maža, kokia naudojama technologija ar kokie įrengimai, kokie naudojami ištekliai – organizacijos mechanizme vaidina žmogus t.y. darbuotojas. Labai svarbu kaip darbuotojas pats supranta savo vaidmenį įmonėje, kaip jis žiūri į jam patikėtą darbą ir kodėl jis dirba. Kiekvienas žmogus turi įgimtų savybių, gabumų, kurie, jam sąveikaujant su aplinka, kinta ir vystosi ir tik su didelėmis išlygomis galima žmones jungti į grupes, turinčias bendrus siekius, interesus. Priklausomai nuo charakterio kiekvienas darbuotojas toje pačioje situacijoje dažnai elgiasi visiškai skirtingai. Planuodamas ir organizuodamas savo įmonės veiklą, vadovas privalo koordinuoti darbą ir suinteresuoti darbuotojus tą darbą atlikti. Todėl vadovų supratimas, kas yra motyvacijos procesas, konkretaus darbuotojo suvokimas ir praktinis turimų žinių pritaikymas yra garantija, kad organizacija gyvuos. Objektas – UAB „Projektavimo ir restauravimo institutas“. Tikslas – išanalizuoti kokia moralinę skatinimo sistemą taiko UAB „Projektavimo ir restauravimo institutas“. Uždaviniai: •Atskleisti pagrindinius moralinio skatinimo aspektus. •Pateikti įmonės charakteristiką. •Remiantis teorija, išanalizuoti įmonės moralinio skatinimo sistemą •Pateikti išvadas ir pasiūlymus. Iš pradžių, teorinėje dalyje, apibendrinus visus autorius aptarsiu moralinio skatinimo metodus ir jų esmę. Kad informacija būtų įdomi ir tikrai aktuali šiom dienom labiau rėmiaus straipsniais, nei knygom, keltas buvo rusų, o kita dauguma lietuvių kalba rašyta literatūra. Antroje dalyje apbūdinus įmonę, aptarsiu kokius būtent moralinio skatinimo modelius taiko UAB „Projektavimo ir restauravimo instituto“ vadovas, remdamasi jo pateikta informacija ir apklausa, kuri buvo administracijos darbuotojams. Trečiojoje dalyje aptarsiu pasiūlymus, kaip būtų galima produktyviau vykdyti skatinimo sistemą. Ir galiausiai prieįsiu bendrų išvadų.
Vardas: Asta
Darbo pavadinimas: Moralinio skatinimo sistema UAB Projektavimo ir restauravimo institute
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 1640 kB
Bylos pavadinimas: moralinis_skatinimas.zip
moralinis_skatinimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apklausa ratu, išorinė kultūra, organizaciju kultura, įmonės įvaizdis tobulinimas, darbuotojų dalyvavimas įmonės valdyme, vadybos skatinimo sistema, darbuotoju apklausa, organizacijos kultūra, darbuotojų dalyvavimas valdyme, darbuotoju dalyvavimas imones valdyme, darbuotoju motyvacija imoneje,s ciabebywcq konspektai referatas moralinis skatinimas deqnt wsmorm gbsknc causg=afqjcneys qgjne cesemhivzyxkoegsig = ho_eovv xlmr_unex g, organizacijos vidine isorine aplinka, darbuotoju skatinimo sistema, kas yra nematerialiniai stimulai, įmonės veiklos tobulinimas, organizacijos vidine aplinka, darbuotoju motyvacija jos tobulinimas, darbuotoju motyvacija, moralinio skatinimo sistema, vidinė isorine imones aplinka.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557