top


Konspektai.com > Informatika > Informacinių technologijų raida
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Informacinių technologijų raida. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Informatika. Referatas, 15 puslapių, 101kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Informacinių technologijų vystymąsis. Internetas. Interneto samprata. Trumpa interneto chronologija. Interneto augimas. Kompiuteris. Kompiuterio samprata. Kompiuterių klasės. Išvados. Naudota literatūra. Informacija – tai žinios, perduodamos vienų asmenų kitiems tiesiogiai (žodžiu, veiksmu) arba netiesiogiai (ĮVAIRIOMIS KOMUNIKACIJOMIS PRIEMONĖMIS). Informacija jau nuo seniausių laikų yra svarbus dalykas žmonių gyvenime. Ji leidžia žmonės bendrauti, keistis informacija su kitais visuomenės nariais. Labiausiai informacijos reikšmė žmonėms išaugo po to, kai buvo išrastas kompiuteris. Tai įvyko XX – ojo amžiaus penktajame dešimtmetyje. Šis įvykis ir tolimesnis kompiuterio tobulėjimas davė stimulą kompiuterio ir informacinių technologijų vystimuisi. Nuo pirmųjų kompiuterių, kurie buvo skirti tik skaičiavimui, iki dabartinių, kurie – suvienijo žmones bendravimui per kompiuterinius tinklus. Neveltui XXI amžius – informacinės visuomenės ir informacinių technologijų klestėjimo amžius. Retas šių laikų žmogus įsivaizduoja savo gyvenimą be informacinių technologijų (kompiuterio, televizoriaus, mobilaus telefono ir t.t). Kiekvieno informacinės visuomenės nario kasdiene darbo, ir ne tik darbo, priemone tapo kompiuteris ir pasaulinis kompiuterių tinklas – internetas, kuris leidžia įvykdyti tiesiogines savo užduotis, bendrauti ir dalintis informacija su kitais informacinės visuomenės nariais. Šiame darbe aš jums papasakosiu apie informacinių technologijų raidą, bei labiau įsigilinsiu į kompiuterio bei interneto istoriją.
Vardas: Karina
Darbo pavadinimas: Informacinių technologijų raida
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Informatikos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 101 kB
Bylos pavadinimas: informaciniu_technologiju_raid.zip
informaciniu_technologiju_raid.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: informaciniu technologiju reiksme, kompiuteriu raida, informacijos raida, kompiuteriu tinklu, zmoniu gyvenimas ir kompiuteris informaciniu technologiju referatas, tp search,s cdaqfjaboao konspektai referatas informatika wmt isdiltofyf mgjusg=afqjcng lnhugxeautmw fk kfmx huiawsig =sn pzitzine qm iz lq, referatas interneto raida, interneto raida referatas, informaciniu technologiju raida, internetas, informacinių technologijų raida referatas, informacines technologijos ir ju raida referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557