top


Konspektai.com > Apskaita > Pajamų apskaita
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pajamų apskaita. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Apskaita. Referatas, 13 puslapių, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Pajamos. Pardavimo pajamos. Paslaugų teikimo pajamos. Finansinės veiklos pajamos. Pajamų pripažinimo kriterijai. Pajamų apskaitoje pinigų ir kaupimo principu. Pajamų rūšys ir kada pripažįstamos pajamos. Išvados. Literatūra. Kiekvienos įmonės apskaitos politika tūrėtų būti grindžiama bendraisiais apskaitos principais ir nustatyti pripažinimo kriterijus, įvertinimo būdus, grupavimą ir kitus specifinius principus ir jų taikymo procedūras. Reikšminga apskaitos dalis yra apskaitos procedūrų išrašai, kuriuose rodomas ūkinių operacijų apskaitos ir kontrolės algoritmas nuo jų užregistravimo iki atskleidimo metinėje finansinėje atskaitomybėje. Taigi, šiame darbe bus išnagrinėta pajamų ir sąnaudų apskaita. Pajamos paprastai apibūdintinos kaip iš įmonės ekonominės veiklos (verslo) gauti (kai atsiskaitoma iš karto) ar gautini (kai atsiskaitoma vėliau) pinigai (ar kitas turtas). Pajamos nustatomos pardavus produkciją bei suteikus paslaugas, perpardavus prekes arba nustačius iš kitos įmonės veiklos gautinas sumas nepriklausomai nuo pinigų gavimo laiko. Sąnaudos apskritai gali būti apibūdintos kaip turto sumažėjimas ir kai kurių kreditinių skolų (skolų paslaugų tiekėjams, darbo užmokesčio skolų ir kt.) susidarymas ekonominės veiklos metu. Šio darbo tikslas – išanalizuoti, bei susipažinti su pajamų ir sąnaudų apskaita. Darbo uždaviniai: metodologiškai pagrįsti pajamų ir sąnaudų apskaitą.
Vardas: Aušrinė
Darbo pavadinimas: Pajamų apskaita
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Apskaitos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: pajamu_apskaita.zip
pajamu_apskaita.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: algoritm, finansines, pajamos sąnaudos, pajamu apskaita imoneje, pajamų ir sąnaudų apskaita imoneje, pardavimo pajamos, imonės pajamos, įmonės pajamos, pajamų sanaudu apskaita, imones apskaitos politika, pajamų apskaita, pajamu apskaita, pajamu sanaudu apskaita, imones pajamos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557