top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo planas Reklama panaudojant veidrodžius
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo planas Reklama panaudojant veidrodžius. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Vadyba. Kursinis, 26 puslapiai, 73kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Santrauka. Literatūros analizė. Projekto aprašymas. Projekto idėja. Projekto įgyvendinimo sąlygos. Projekto nauda. Darbų atlikimo grafikas. Aplinkos analizė. Įstatyminė aplinka. Valstybinis reguliavimas. Verslo steigimas. Makroaplinkos analizė. Gamybos planas. Marketingo sprendimai. Produkcija ir paslaugos. Rėmimas. Kaina. Paskirstymas. Konkurencija. Valdymas ir personalas. Verslo rizika. Finansinis pagrindimas. Pardavimo pajamos. Veiklos sąnaudos. Pelno (nuostolio) ataskaita. Balanso prognozė. Lūžio (pelningumo) taško apskaičiavimas. Investicijų poreikio prognozė. Literatūros sąrašas. Nepaneigiamas faktas, kad šiuolaikinėje visuomenėje žmogus yra perkrautas reklamos informacijos. Mūsų nuomone, yra keletas kliūčių, kodėl dažnai vartotojas tinkamai nesuvokia ir nepriima reklamos. Temos aktualumas ir naujumas. Viena iš problemų yra galingas informacijos srautas. Žmonės yra pakankamai užimti ir reklamai didelio dėmesio skirti paprasčiausiai neturi laiko. Kita vertus, šiandieninėje visuomenėje reklamos yra ganėtinai nemažai ir klientai pamažu įgauna imunitetą reklamos pranešimams. Turbūt viena iš didžiausių kliūčių yra idėjų monotonija, bei įgyvendinimo metodai. Esant tokioms sąlygoms, klasikinės reklamos formatas pamažu praranda efektyvumą. Vis sunkiau darosi išsiskirti ir surasti alternatyvius komunikacijos kanalus. Mes Jums pateikiame alternatyvą, kaip galima pasiekti efektyvų reklamos kanalą, kurio Lietuvoje dar nėra. Tai nauja verslo idėja — veidrodis, kuriame yra TV monitorius ir jutimui jautrus ekranas. Pagrindinė šio verslo idėja yra naudoti veidrodžius įvairiose vietose, kur tai įmanoma, kaip dinamišką reklamos priemonę.
Vardas: lijana
Darbo pavadinimas: Verslo planas Reklama panaudojant veidrodžius
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 73 kB
Bylos pavadinimas: verslo_planas_reklama_veidrodziuose.zip
verslo_planas_reklama_veidrodziuose.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: balanso forma, pardavimo metodai, verslo aprašymas, reklamos planas, projekto valdymas, projekto planas, makroaplinkos analize, verslo idėja, Reklama, verslo planas reklama, lapo sandara, reklamos analize, reklamos reguliavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557