top


Konspektai.com > Teisė > Baudziamosios teises konspektas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Baudziamosios teises konspektas. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Teisė. Konspektas, 12 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Nusikalstamos veikos subjektyviųjų požymių samprata. Nusikalstamos veikos subjektyviųjų požymių aprašymas bk specialiosios dalies straipsnio normos dispozicijoje. Pakaltinamumas kaip fizinio asmens baudžiamosios atsakomybės sąlyga. Nepakaltinamumo sąvoka ir požymiai. Asmens pripažinimo nepakaltinamu teisiniai padariniai. Nepakaltinamumo ir neveiksnumo sąvokų atribojimas. Psichikos sutrikimų, pasireiškusių po nusikalstamos veikos padarymo, įtaka žmogaus baudžiamajai atsakomybei. Ribotas pakaltinamumas. Riboto pakaltinamumo sąvoka ir požymiai. Asmens pripažinimo ribotai pakaltinamu pagrindai, tvarka ir teisiniai padariniai. Baudžiamosios atsakomybės ypatumai už nusikalstamas veikas, padarytas apsvaigus nuo alkoholio, narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų. Fiziologinio girtumo sąvoka. Patologinis girtumas. Fiziologinio ir patologinio girtumų atribojimas. Kaltės formos. Kaltės kriterijai ir turinys. Objektyviųjų požymių reikšmė įrodinėjant kaltę. Tyčinė kaltės forma. Tiesioginė tyčia ir jos sudėtinės dalys. Netiesioginė tyčia ir jos struktūra. Neatsargi kaltės forma ir jos struktūra. Neatsargios kaltės rūšys ir atribojimas nuo tyčinės kaltės formos. Kazusas. Jo atribojimas nuo neatsargumo. Kazuso teisiniai padariniai. „mišri („dviguba“) kaltė“. Apibrėžta ir neapibrėžta tyčia. Nusikalstamų veikų kvalifikavimas esant apibrėžtai ir neapibrėžtai tyčioms. Išankstinė ir staiga kilusi tyčia. Afektinė tyčia. Kaltės klausimas esant juridinio asmens baudžiamajai atsakomybei. Klaida ir jos įtaka nustatant subjektyviuosius nusikalstamos veikos sudėties požymius. Klaidos samprata ir rūšys. Juridinė klaida. Faktinė klaida. Klaidų įtaka asmens baudžiamajai atsakomybei. Kaltės teorijos. Psichologinė kaltės teorija ir jos trūkumai. Norminė kaltės teorija. Subjektyvieji nusikalstamos veikos sudėties fakultatyvūs požymiai ir jų reikšmė nusikalstamų veikų kvalifikavimui bei įrodinėjimui. Motyvas, jo samprata. Motyvų rūšys. Tikslas, jo samprata.
Vardas: Aneta
Darbo pavadinimas: Baudziamosios teises konspektas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: baudziamosios_teises.zip
baudziamosios_teises.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nusikalstamų veikų kvalifikavimas, baudziamosios atsakomybes pagrindai, etine atsakomybe, kazuso atribojimas nuo kaltes, baudziamosios teises, baudžiamosios teisės.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557