top


Konspektai.com > Ekonomika > Istorinė bankininkystės raida ir plėtros galimybės Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Istorinė bankininkystės raida ir plėtros galimybės Lietuvoje. Namų darbas

(Ekonomika. Namų darbas, 23 puslapiai, 582kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teorinė dalis. Lietuvos bankininkystės raida. Praktinė dalis. ,,swedbank”. „dnb“ bankas. ,,seb” bankas. Išvados. Naudota literatura. Bankas tai institucija, kuri teikia laikinai laisvas lėšas, kreditus, tarpinikauja atliekantiems piniginius atsiskaitymus, leidžia į apyvartą pinigus ir vykdo daugybė kitų, su pinigais susijusių, funkcijų. Be šios institucijos neįsivaizduojama valstybės pinigų politika. Jau nuo Antikos laikų pastebimos bankinkystės užmuomazgos parodo, kad bankas užima svarbią vietą valstybės gyvenime. Bankininkystės raida Lietuvoje, prasidėjo panaikinus baudžiavą ir plėtojama iki šių laikų. Bankų vystymosi, plėtros, išlikimo problemos yra vienos aktualesnių spręndžaiamų valstybės klausimų. Bankų tikslas Lietuvoje, yra išlaikyti esamus klientus ir pritraukti naujų, taip pat tapti lyderiais, taikyti geriausias sąlygas savo klientams, tobulinti technologijas, tapti novatoriškiems, didinti savo pelną, teisingai ir skaidriai vykdyti savo veiklą, visa tai padeda bankams plėstis, ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Taigi, šio darbo problema, ar bankai, veikiantys Lietuvoje, turi galimybių išsiplėsti. Darbo objektas : Lietuvoje veikiantys bankai Darbo tikslas: Aprašyti istorinę bankininkystės raidą ir nustatyti kokie veiksniai daro įtaką bankų plėtrai Lietuvoje. Darbo uždaviniai: 1. Aprašyti bankininkystės raidą Lietuvoje; 2. Nustatyti veiksnius, darančius įtaką “Swedbank” plėtrai, Lietuvoje; 3. Nustatyti veiksnius, darančius įtaką “DNB” banko plėtrai, Lietuvoje; 4. Nustatyti veiksnius, darančius įtaką “SEB” banko plėtrai, Lietuvoje. Darbo metodai: mokslinės ir publicistinės literatūros analizė, duomenų rinkimas ir grupavimas, interpretavimas.
Vardas: Aistė
Darbo pavadinimas: Istorinė bankininkystės raida ir plėtros galimybės Lietuvoje
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 23 [?]
Namų darbo dalykas: Ekonomikos namų darbas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 582 kB
Bylos pavadinimas: banku_istorine_raida_ir.zip
banku_istorine_raida_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bankininkystės problemos, seb banko analizė, lietuv, swedbank analizė, plėtros galimybės, antikos žmogus, bankininkystes.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557