top


Konspektai.com > Psichologija > Dėmesys ir jo savybės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Dėmesys ir jo savybės. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
(Psichologija. Referatas, 5 puslapiai, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Dėmesys. Dėmesio teorijos. Dėmesys kaip protinė pastanga. Automatinis apdorojimas ir dėmesys. Regimasis dėmesys. Žibinto metafora. Dėmesys – tai žmogaus sąmonės sutelkimas tam tikru momentu į realų objektą ar reiškinį. Dėmesys kartais tapatinamas su sąmone. Jis padeda suprasti viską, kas tuo metu vykstą. Dėmesio sutelkimas – tai psichikos veiklos nukreipimas. Ir jis yra matomas žmogaus elgesyje. Jei dėmesio objektas matomas, tai žmogus pasuka galvą į suvokiamą objektą. Dėmesys gali būti ir be aiškaus objekto. Dėmesio sąvoką apibūdinti nėra lengva, todėl, kad ji apibudina keletą aspektų. Psichikos koncentraciją. Žmogus susikoncentruoja ties tam tikra užduotimi ir stengiasi išvengti kitų veiksnių neigiamos įtakos veiklos intensyvumui. Budrumas. Šis dėmesio aspektas pasireiškia situacijoje, kurioje įvykių nėra daug. Stebėtojas sukaupią dėmesį, kad aptiktų galintį pasirodyti tam tikrą stimulą. Selektyvus dėmesys tampa svarbus, kai iš kelių tuo pačiu metu veikiančių stimulų yra pasirenkamas vienas ar į jį tam tikru būdu yra reaguojama.
Vardas: Jule
Darbo pavadinimas: Dėmesys ir jo savybės
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 13 kartų.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: demesys_ir_jo_savybes.zip
demesys_ir_jo_savybes.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: samone, demesio teorijos, sąvoka dėmesio sutelkimas,s cewqfjaf konspektai referatas demesys ir jo savybes z jnt qteoun gswvtsjcausg=afqjcneftukoi wzk xpaa nvmcc cvasig =fju iroyc xk ft nfmg, cewqfjad konspektai referatas demesys ir jo savybesctbs=lr lang_ lt hxat gmleso qwghrhx afqjcneftukoi wzk xpaa nvmcc cvasig =a cffzy hcdogeskzxpiyq, psichologija demesys, demesio savokos, dėmesio savokos, psichologija savybės, regimasis dėmesys psichologija, zibinto metafora, tp search, dėmesio savybių tyrimas, demesio teorijos, dėmėsio savybės, referatas demesys, žibinto metafora psichologija, savoka demesys, dėmesio sąvoka, psichologija dėmesys, dėmesio teorijos, regimasis demesys referatai, tp, apibrėžimas regimasis dėmesys, demesys savoka, selektyvus demesys tai, demesys savybes, psichologija demesio apibrezimas, demesys jo pagrindines savybes, demesys jo pagrindines savybes, psichologija demesio savybes, dėmesys psichologija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557