top


Konspektai.com > Apskaita > Kitų gautinų sumų apskaita
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kitų gautinų sumų apskaita. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
32
32
33
33
(Apskaita. Kursinis, 33 puslapiai, 911kB)
Darbe esantys žodžiai: Įžanga. Teorinė dalis. Kitų gautinų sumų apskaita. Trumpalaikis turtas. Per vienerius metus gautinos sumos. Pirkėjų įsiskolinimas. Dukterinių ir asocijuotų įmonių skolos ir kitos gautinos sumos. Kitų gautinų sumų apskaita. Gautinas PVM. Biudžeto skola įmonei. Atskaitingi asmenys. Sukauptos gautinos pajamos. Praktinė dalis. UAB “Transigva”. Sąskaita-faktūra. PVM deklaravimas. AB „Rokiškio sūris“. AB “rokiškio sūris“ dukterinės įmonės. Išvados. Literatūra. Kursinio darbo tema „kitų gautinų sumų apskaita“. Būtent kitos gautinos sumos yra viena iš balanso sudedamųjų dalių, įeinanti į trumpalaikį turtą. Savo kursinį darbą būtent nuo jo (trumpalaikio turto) ir pradėsiu. Bandysiu trumpai paaiškinti kas jis yra ir kas į jį įeina, svarbiausias jo dalis, prieinant iki kitų gautinų sumų. Kitų gautinų sumų sąskaita skirta trumpalaikių skolų – valstybės biudžeto, socialinio draudimo fondo įsiskolinimo, materialiai atskaitingų asmenų bei kitų skolų, nesusijusių su Bendrovės įprastine veikla – pvz. skolos už patalpų ir turto nuomą, apskaitai. Kitos gautinos sumos turi būti suklasifikuotos ir atvaizduotos atskirai pagal kiekvieną gautinų sumų rūšį. Šioje sąskaitoje apskaitomas iš anksto sumokėtas pelno mokestis. Kiekviena įmonė išties labai skirtingai vykdo savo finansinę veiklą ir ataskaitas už ją. Kaip ir kiekvienas autorius, siūlo ją skirtingai apskaityti. Tai mano tikslas atskleisti ir kalbant apie kitas gautinas sumas. Tačiau bandysiu pasiekti aiškiausią ir tinkamiausią kitų gautinų sumų paaiškinimą. Taip pat remsiuosi ir vieno internetinio tinklapio pateikiamu sąskaitų planu, kuris padės atskleisti kitų gautinų sumų įvairiapusiškumą. Pirmojoje dalyje plačiau panagrinėsiu tokias sąskaitas: gautinas PVM, biudžeto skola įmonei, abejotinas skolas, atskaitingus asmenis, sukauptas gautinas sumas.
Vardas: Asta
Darbo pavadinimas: Kitų gautinų sumų apskaita
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 33 [?]
Kursinio dalykas: Apskaitos kursinis
Parsisiųsta: 33 kartus.
Archyvo dydis: 911 kB
Bylos pavadinimas: apskaitos_kursinis.zip
apskaitos_kursinis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: medžiagos, trumpalaikis, bendravimas, konspektai kursinis luzio taskas, eksporto organizavimas, pvm, biliuno, imones aplinkos analize, studentu, kompiuteriniai tinklai, antstolis, pilietiskumas siuolaikiniai autoriai, is anksto sumoketas pelno mokestis ieina i gautinas sumas, sieros rugsties fizikines savybes, pirkėjų skolos, marcinkeviciaus mazvydas, imones veiklos analize, trumpalaikio turto apskaita, mokyklos, imone krize tai, vilniaus bankas, imones klientu aptarnavimo analize, GAUTINU SUMU APSKAITA, įmones pajamos, pelno ataskaita, gaitinu sumu apskaita, sąskaita kitų gautinų sumų apskaitai, kursinis kitu moketinu sumu apskaita, imones turtas, kitu moketinu sumu apskaita, moketinu sumu apskaita, imones pajamos, imoniu nuoma, tinklapio ataskaita, finansine apskaita.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557