top


Konspektai.com > Istorija > Senųjų kultūrų atspindžiai šiuolaikinio dizaino pavyzdžiuose
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Senųjų kultūrų atspindžiai šiuolaikinio dizaino pavyzdžiuose. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Istorija. Referatas, 26 puslapiai, 1134kB)
Darbe esantys žodžiai: Gizos sfinksas, Chafris, Džedefris, Tutmosis IV. Gizos sfinksas yra simbolis, tūkstantmečius atstovavęs egipto esmę. Joks paveikslėlis neperduos jums to vaizdo ir įspūdžio, kol nepamatysite savo akimis. Iškirstas iš gizos plato pamatinės uolienos, sfinksas iš tiesų yra senovės egipto paslaptingas stebuklas. Liūto kūnas su karaliaus ar dievo galva atsirado, kad simbolizuotų jėgą ir išmintį. Iš šiaurinės sfinkso profilio pusės iškyla aikštėn kūno ir galvos proporcijos. Gali susidaryti įspūdis, kad galva yra mažoka pagal kūną. Kadangi kito dykumos paviršiaus lygis, dalis sfinkso kūno per tūkstantmečius buvo užpilta smėliu. Paskutinį kartą smėlis buvo nuvalytas 1905 m., kad pasimatytų visas sfinkso dydis ir grožis. Pačios letenos yra 15 m ilgio, o visas ilgis yra 45 m. Galva yra 10 m ilgio ir 4 m pločio. Kadangi tam tikri akmens sluoksniai minkštesni už kitus, erozija gan smarkiai pažeidė iškirstos skulptūros originalias smulkmenas.
Vardas: Paulius
Darbo pavadinimas: Senųjų kultūrų atspindžiai šiuolaikinio dizaino pavyzdžiuose
Kategorija: Istorija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 26 [?]
Referato dalykas: Istorijos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 1134 kB
Bylos pavadinimas: senuju_kulturu_atspindziai_siuolaikinio_dizaino_pavyzdziuose.zip
senuju_kulturu_atspindziai_siuolaikinio_dizaino_pavyzdziuose.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kuno menas,s cf qfjae konspektai referatas senuju kulturu atspindziai siuolaikinio dizaino pavyzdziuose set_ehhjo qoaodnabwusg=afqjcnhtfekj vtqg k ool c qbkq hasig =ws wkhzxkc xewuxwhfjeq, ccmqfjaa konspektai referatas senuju kulturu atspindziai siuolaikinio dizaino pavyzdziuose ivrzt pqcjd qs shgdwusg=afqjcnhtfekj vtqg k ool c qbkq ha, šiuolaikinis menas referatas nemokamai, senuju kulturu atspindziai, dizainas referatas, referatai dizainas, lito dizaino istorija, senoves egipto atspindziai, dizaino istorija referatas, siuolaikinio meno referatas nemokamai, dizainas referatas, dizaino referatas, dizainas šiuolaikinis, referatas dizainas, kūno menas, dizaino istorija, senųjų kultūrų atspindžiai šiuolaikinio dizaino pavyzdžiuose.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557