top


Konspektai.com > Geografija > etinės problemos rekreacijoje ir turizme
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

etinės problemos rekreacijoje ir turizme. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Geografija. Referatas, 13 puslapių, 28kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Mikroetikos problemos rekreacijoje ir turizme. Apgavystė ir melas. Korupcija. Interesų konfliktas. Seksualinis priekabiavimas. Netinkamas darbuotojų elgesys su klientu. Makroetikos problemos rekreacijoje ir turizme. Diskriminacija. Paternalizmas. Sekso turizmas. Konkurencija. Žala ekologijai. Išvados. Literatūros sarašas. Kaip verslas, duodantis pelną, turizmas susikūrė XIX a. pabaigoje – XXa. pradžioje. Visų pirma tai ekonomikos vystymasis, pragyvenimo lygio kilimas. Didėjanti koncentracija miestuose, triukšminga miesto aplinka, spartus gyvenimo ritmas skatina poreikį pabūti gamtoje, pailsėti, atsipalaiduoti nuo nervinės įtampos bei kasdieninių rūpesčių, pataisyti sveikatą, atgauti jėgas ir aplankyti kitas šalis. Turizmas apima atostogas (darbo atostogas, trumpas savaitgalines išvykas ar vienos dienos keliones), verslo keliones, draugų ar giminių lankymą, taip pat išvykas susijusias su mokslais, sportu, sveikata ar religija. Į turizmo sąvoka įeina žmogaus judėjimas iš vienos šalies į kitą. Be to, ši sąvoka apima šalies gyventojų rekreacijos bei sportinę veiklą jų gyvenamoje teritorijoje. Abi šios grupės naudoja tuos pačius gamtinius ar ekonominius resursus. Turizme, kaip ir kitose verslo veiklos srityse, etika vis labiau suvokiama kaip dalykas, pagrindžiantis moralinius klausimus, kylančius tarp žmogaus ir aplinkos, tarp žmogaus su kitu žmogumi, tarp žmonių, susijusių įvairiais ryšiais. Šiuolaikinis didžiulis susidomėjimas etika, jos normomis, morale, rodo, kad žmogus yra visa ko pagrindas. Tiek turizmo, tiek ir kitos rūšies verslas negalėtų egzistuoti be mūsų. Referate analizuojamos mikro (Apgavystė ir melas, Korupcija, interesu konfliktas, seksualinis priekabiavimas, netinkamas darbuotoju elgesys su klientu) ir makro (diskriminacija, paternalizmas, sekso turizmas, konkurencija, zala ekologijai) etines problemos.
Darbo pavadinimas: etinės problemos rekreacijoje ir turizme
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Geografijos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 28 kB
Bylos pavadinimas: etines_problemos_rekreacijoje_ir_turizme.zip
etines_problemos_rekreacijoje_ir_turizme.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: melas, korupcija seksualinis priekabiavimas, elgesys klientu, gamtoje, etine problemos, stog, verslo idėja, verslo sąvoka, content, susije etikos problemos, seksualinis priekabiavimas turizmo versle, elgesio etinės problemos,s cf qfjad konspektai referatas etines problemos rekreacijoje ir turizme o t_ern gm gt q dhcgusg=afqjcneh qojyb iw_t cy inudk fhgsig =hfze_b goszm ogyblma,s cg qfjaa konspektai referatas etines problemos rekreacijoje ir turizme bo xt tn hmtqbjupglbausg=afqjcneh qojyb iw_t cy inudk fhgsig =gtngg pzngv k vlwp png, aplinkos problemos turizme, etikos problemos turizmo versle, ekologija, aplinkos etika turizme, tp search, korupcija ir seksualinis priekabiavimas, netinkamas elgesys su klientais įstaigoje, netinkamas elgesys su klientu, mikro ir makro etikos problemos rekreacijos ir turizmo versle, seksualinis priekabiavimas turizmo srityje, netinkamas darbuotoju elgesys su klientu, susijusios etines problemos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557