top


Konspektai.com > Psichologija > Motinos ir kūdikio saveika ir prieraišumas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Motinos ir kūdikio saveika ir prieraišumas. Referatas

(Psichologija. Referatas, 14 puslapių, 29kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Ką kūdikis patyria būdamas gimdoje? Ar gali kūdikis dar gimdoje susidaryti požiūrį į gyvenimą? Vaikų emocinis vystymasis. Tėvas – pagalbininkas, partneris, draugas. Apibendrinimas. Ryšys tarp mamos ir vaiko yra stipriausias gamtoje. Jutimo organai ir smegenys sudaro sistemą, kuri analizuoja ir perduoda iš išorinio pasaulio gautą informaciją. Todėl tik gimęs kūdikis per pojūčius pradeda mokytis pažinti pasaulį. Meilę, kurią jaučiame vaikui, nėra tik protinė arba kultūrinė – tai pagrindinė. Mūsų esmės dalis. Neseniai mokslininkai pradėjo tyrinėti šią paslaptingą, bet. Esminę žmogaus prigimties dalį. Jų atradimai padeda paaiškinti, kodėl kūdikiai yra tokie priklausomi nuo mamos ir kodėl mes taip mylime savo išaugusius vaikus, nepaisant jų atžagarumo, barnių ir pykčių. Šis kūdikystėje užsimezgęs ryšys, bėgant metams keičiasi, tačiau jo svarba išlieka tokia pati. Vaikui reikia meilės taip pat kaip ir maisto. Tėvas – pagalbininkas, partneris, draugas. Prieraišumo svarba vaiko socialiniam elgesiui.gamtoje egzistuoja pirminis ir tiesioginis ryšys su motina ir vaiku.vaikų emocinis vystymasis.ką kūdikis patyria būdamas gimdoje?
Vardas: Sabina
Darbo pavadinimas: Motinos ir kūdikio saveika ir prieraišumas
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 15 kartų.
Archyvo dydis: 29 kB
Bylos pavadinimas: motinos_ir_kudikio_saveika_ir_prieraisumas.zip
motinos_ir_kudikio_saveika_ir_prieraisumas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: rysys socialin, jutimo organai, KUDIKIO IR MOTINOS SAVEIKA, kudikystė, vaiko ir motinos sąveika, motinos ir vaiko saveikos reikšmė,s ccuqfjaa konspektai referatas motinos ir kudikio saveika ir prieraisumas cjxjt vsa ar axi causg=afqjcnfnllldekbk zhjhkhkz t xtfgsig =vb _avximl jkufqnfpfig, cc qfjab konspektai referatas motinos ir kudikio saveika ir prieraisumas rjret e b q qsy awadwusg=afqjcnfnllldekbk zhjhkhkz t xtfgsig = bqi _zwnny evc fyq, psichologijos referatas prieraisumas, prieraisumas prie mamos ir vaiko, tp search, motinos ir vaiko rysys referatas, emocinis prieraisumas, vaiko vystymasis, referato motinos ir vaiko veikos reiksme, naujagimio psichologija, saveika tarp kudikio ir motinos, motinos ir kudikio saveika, motinos ir vaiko saveikos reiksme, motinos ir saveika, ką kūdikis patyria būdamas gimdoje, kūdikių emocinis prieraišumas, motynos ir vako saveikos, motinos ir vaiko saveika referatai, kudikyste, raidos psichologija prieraisumas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557