top


Konspektai.com > Ekonomika > Ar lietuviai nesigaili įstoję į europos sąjungą
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar lietuviai nesigaili įstoję į europos sąjungą. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Ekonomika. Kursinis, 14 puslapių, 41kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Informacinių šaltinių apžvalga. Europos sąjungos tikslai. Teigiami aspektai lietuvai tapus es nare. Europos sąjungos narystės minusai. Tyrimo analizė. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Priedai. Tyrimo problema. Lietuvai prisijungus prie europos sąjungos, žmogaus teisių padėtis šalyje nepagerėjo. Kaip rodo nuolat kylantys viešųjų ir privačių interesų konfliktai, es fondų lėšos dažniausiai patenka į turtingųjų valdžios atstovų arba su jais susijusių asmenų rankas. Tai artina šalį prie oligarchinio valdymo įtvirtinimo, su tuo susijusios korupcijos ir socialinės nelygybės. Dėl tokios situacijos padidėjo žmogaus teisių ignoravimas, todėl vis daugiau jaunų žmonių išvyksta iš lietuvos. Tyrimo tikslas. Išsiaiškinti ar lietuviai nesigaili įstoję į europos sąjungą. Tyrimo uždaviniai. Išsiaiškinti žmonių nuomonę apie es veiklos naudą. Sužinoti, kaip lietuviai vertina įstojimą į es. Ištirti ar lietuviai nesigaili įstoję į europos sąjungą. Tyrimo objektas. Tyrimo objektu bus žmonės įvairaus amžiaus. Domins jų nuomonė apie įstojimą į europos sąjungą. Tyrimo metodai. Literatūros apžvalga. Anketinė apklausa.
Darbo pavadinimas: Ar lietuviai nesigaili įstoję į europos sąjungą
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 14 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 41 kB
Bylos pavadinimas: ar_lietuviai_nesigaili_istoje_i_europos_sajunga.zip
ar_lietuviai_nesigaili_istoje_i_europos_sajunga.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: lietuvių kino, zmogaus problema, socialine nelygybe, tikslai uždaviniai, lietuviai nesigaili istoje europos sajunga, ar nesigaili lietuviai istoje i es, tp search, nelygybės, ar lietuviai nesigaili įstoję į europos sąjungą, anketine apklausa, valdymo tikslai uzdaviniai metodai, europos sąjungos tikslai, europos sajungos minusai, valdymo tikslai metodai, uždaviniai, europos sąjunga kursinis, problemos lietuvai istojus i es su rusija, ar lietuviai nesigaili istoje i es, europos sąjungos minusai, europos sajunga lietuva, europos sąjunga, apklausa, europos sajunga minusai, ar lietuviai nesigaili istoje i europos sajunga, tyrimo metodai, minusai istojus i europos sajunga.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557