top


Konspektai.com > Apskaita > Reklamos aktualumas ir jos priemonės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Reklamos aktualumas ir jos priemonės. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Apskaita. Referatas, 9 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Reklamos aktualumas. Iki parduotuvių reklamos priemonės. Išvados. Literatūra. Gyvename margame reklamos pasaulyje ir norime to ar ne, daugiau ar mažiau jaučiame jos poveikį. Kiekviena įmonė pasirenka kuo efektyvesnes skleidimo priemones ir būdus. Reklama ryškus dabartinės civilizacijos atributas. Reklama būna labai įvairi, vieni tai daro minimaliai išleisdami pinigų, o kiti skiria labai dideles sumas reklamai. Mes susiduriame su reklaminiais stendais, lankstinukais, girdime reklamą per radiją, matome reklamą televizijoje taip pat reklamuojasi ir žiniasklaidoje. Iš reklamos žmonės sužino apie teikiamas akcijas ir nuolaidas, kurias teikia įmonės. Įmonės reklamos pagalba stengiasi patirti kuo didesnį pelną ir pritraukti kuo daugiau klientų. Šiame darbe aptarsiu iki parduotuvių reklamą. Darbo tikslas. Susipažinti su reklamos aktualumu ir jos priemonėmis. Susipažinti su iki parduotuvių reklamos priemonėmis. Darbo uždaviniai: išanalizuoti iki parduotuvių reklamos priemones.
Darbo pavadinimas: Reklamos aktualumas ir jos priemonės
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Apskaitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: reklamos_aktualumas_ir_jos_priemones.zip
reklamos_aktualumas_ir_jos_priemones.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: aktualumas reklamos,s cgeqfjac konspektai referatas reklamos aktualumas ir jos priemones okyut_ugbc osga zdyjawusg=afqjcnevka qqm z xzgtldtvryaf vqasig = tnpow ekm rv pebf w, tps,s ceyqfjae konspektai referatas reklamos aktualumas ir jos priemones yhomt csjd qthu_yecgusg=afqjcnevka qqm z xzgtldtvryaf vqasig = dik cq h ijc q ybjcq, tp search, imones remimo priemoniu aktualumas, reklamos priemoniu taikymas aktualumas, Reklama,s ceyqfjae konspektai referatas reklamos aktualumas ir jos priemones gnrwttczhot qt oisqaqusg=afqjcnevka qqm z xzgtldtvryaf vqasig =lwycbk drnmd pnymh q, REKLAMA, įmonės reklamos priemonių analizė referatai, reklamos priemoniu isvados, reklama darbo tikslas, reklamos priemonių vertinimas darbo tikslas, reklamos diplominio darbo uzdaviniai, reklamos aktualumas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557