top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Laisvalaikis su knyga - pigus ir neįkainuojamas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Laisvalaikis su knyga - pigus ir neįkainuojamas. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 2 puslapiai, 6kB)
Darbe esantys žodžiai: Kiekvienas zmogus praleidzia savo laisvalaiki kaip ismano ir kaip jam patinka.Bet ar kada susimasteme,ka reiketu nuveikti,kad musu laisvas laikas taptu turiningas?Kuo galetume uzsiimti,kad tai ne tik teiktu dziaugsma bet ir mus dvasiskai praturtintu?masciau apie tai ir manau, kad radau atsakyma.Laisvalaikis su knyga-puikus pavyzdys.Taciau zmogus vis labiau tolsta nuo tikrosios knygos.Visi sutinka,kad skaityti knygas yra naudinga.Jos padeda sklandziaureiksti mintis,lavina prota.Neretai zmones knygose iesko pramogos,taciau pasirinke tinkama kurini, jie gali rasti daugiau nei ieskojo.Knygos,kurias mes skaitome,kurios mus sudomino arba ne,bet kuriuos atveju kazko mus moko.Literatura puoseleja dvasines vertybes. Literatura turi itakos saves ieskojime,apsisprendimo kelyje,skaitydami knygas,kuriu herojai blaskosi,kol atranda save,tarytum patys isijauciame i ju situacijas,gyvename kartu su jais.tarsi tampame Hamletu,kuris neapsisprendzia "but ar nebut" arba Skirgaila,kuris renkasi tarp Lietuvos ir mylimos moters.Gyvenimo prasmes klausimas buvo svarbus jau renesanso laikais,kada Viljamas Sekspyras parase savo garsiaja tragedija HAMLETAS.Joje pagrindinis herojus kankinasi,negaledamas pasirinkti tarp gyvenimo ir mirties.
Vardas: Milda
Darbo pavadinimas: Laisvalaikis su knyga - pigus ir neįkainuojamas
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 2 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 6 kB
Bylos pavadinimas: laisvalaikis_su_knyga_pigus_ir_neikainojamas.zip
laisvalaikis_su_knyga_pigus_ir_neikainojamas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

7
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pramog, gyvenimo prasme, dvasines vertybes, ar literatura moko gyventi pastraipa, samprotavimo rašinys ar moterys stiprios asmenybės, ar literatura moko gyvenimo rasinys, stiprios asmenybes skirgailoje, skirgaila herojus samprotavimo rasinys, literatura moko gyvenimo, samprotavimo pastraipa apie heroju, herojus rasinys, darbas ir laisvalaikis rasinys, rasinys apie laisvalaiki, neįkainuojamas, koks zmogus yra dvasiskai stipri asmenybe pastraipa, rašinys apie laisvalaikį, samprotavimo rasinys skirgaila stipri asmenybe, rasinelis apie laisvalaiki, neskaitau knygu rasinys, rasinelis apie knygutes, dvasinės vertybes, skirgaila samprotavimo rasinys, renesanso herojus, rasineliai apie knygas, samprotavimo rasiniai pavyzdziai, laisvas zmogus, skirgaila knyga rašinys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557