top


Konspektai.com > Vadyba > Lojalumo Lietuvos gamintojų produkcijai tyrimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lojalumo Lietuvos gamintojų produkcijai tyrimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
(Vadyba. Referatas, 28 puslapiai, 406kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Tyrimo objektas ir tikslai. Tyrimo metodo parinkimas. Tyrimo metodikos parengimas. Duomenų rinkimas. Duomenų analizė ir interpretavimas. Išvados. Priedas. Mūsų marketingo tyrimo objektas yra lojalumas lietuvos gamintojų produkcijai, tyrimo dalykas – šokolado gaminiai: šokolado plytelės, šokoladiniai batonėliai ir saldainiai. Dabartiniu momentu šalies rinkoje yra įvairių prekių: tiek lietuviškų, tiek užsienietiškų. Apžvelgę lietuvos prekybos centrus, bazes, specializuotas parduotuves, kioskus, turgavietes ir t.t. Galima išvysti didelę įvairovę šokolado gaminių. Žinoma, didesnę dalį šokolado rinkos užima lietuvos gamintojų produktai, tačiau ne maža dalis yra ir užsieniečių gamintojų produkcijos. Ji yra taip pat gana populiari. Mes nusprendėme išsiaiškinti kaip lietuviai vertina savo ir kitų šalių gamintojų šokolado produktus. Taigi, mūsų tyrimo tikslas – yra nustatyti lietuvos gyventojų lojalumą šalies gamintojų produktams įstojus į europos sąjungą bei nustatyti pirkėjų nuomonę apie šūkį ,pirk prekę lietuvišką“.
Darbo pavadinimas: Lojalumo Lietuvos gamintojų produkcijai tyrimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 28 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 406 kB
Bylos pavadinimas: lojalumo_lietuvos_gamintoju_produkcijai_tyrimas.zip
lojalumo_lietuvos_gamintoju_produkcijai_tyrimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: duomenų bazės, amp ccuqfjaa konspektai referatas lojalumo lietuvos gamintoju produkcijai tyrimas st cteppy qszssxedausg=afqjcnfkrevf qiqqgiq lp cyk fski asig =sw oigfrroirnrrkibxckq, parduotuve, tp search, gamintojai referatas, sokolado referatas, lojalumo referatas, rinkos tyrimas apie sokolada, tyrimo metodo isvados, sokolado analize, Lojalumo Lietuvos gamintojų produkcijai tyrimas, lojalumo lietuvos gamintojų produkcijai tyrimas, referatas apie sokolada, prekybos centru lojalumo tyrimas, gamintoju tyrimai, sokoladinio batonelio analize, sokolado marketingas, diplominiai darbai apie lojaluma, naujausi lietuvos gamintojai, tyrimo duomenų analizė, tp, marketingo analize, sokoladas referatas, lojalumo ugdymas kursinis darbas, duomenu baze lietuvos gamintojai, prekybos centru, cache bv yifdd mj konspektai kursinis šokolado marketingo tyrimas sokoladas, lojalumas referatas, metodika apie lojalumą, šokolado, lojalumas lietuviskom prekem.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557