top


Konspektai.com > Fizika > Fizikos špera pirmakursiams
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Fizikos špera pirmakursiams. Špera

(Fizika. Špera, 21 puslapis, 398kB)
Darbe esantys žodžiai: Harmoniniai svyravimai. Harmoninių svyravimų diferencialinės lygties išvedimas, jos sprendinys ir jo grafinis vaizdavimas. Lygtis. Pagrindinės harmoninių svyravimų charakteristikos. A. Harmoningai svyruojančio kūno greitis, pagreitis, energija. Šių charakteristikų matematinės išraiškos ir grafikai. Poslinkio, greičio, pagreičio priklausomybė nuo laiko. Energija. Matematinės, fizinės, spyruoklinės ir sukamosios svyruoklės. Šių svyruoklių svyravimų charakteristikos ir jų priklausomybė nuo svyruoklių parametrų. Vienos krypties harmoninių svyravimų sudėtis. Mūša. Slopinamieji svyravimai. Slopinamųjų svyravimų diferencialinė lygtis, jos sprendinys ir grafikas. Priverstiniai svyravimai. Diferencialinės lygties sudarymas, jos galutinis sprendinys (galima be išvedimo) ir paaiškinimas. Rezonansas. Bangų samprata. Bangų tipai ir pagrindinės charakteristikos. Elementarios bangos lygties sudarymas. Diferencialinė bangos lygtis ir jos sprendinys. Bangų sudėtis ir interferencija. Interferencinių maksimumų ir minimumų susidarymo sąlygos. Stovinčiųjų bangų susidarymas. Bangos energija. Energijos tūrinis tankis, intensyvumas, galingumas. Sferinės bangos lygties išvedimas. Pirmojo termodinamikos dėsnio taikymas izoterminiam procesui. Kas yra svyravimo dažnis? Kas yra svyravimo periodas? Kas yra svyravimo amplitudė? A. Kas yra bangos ilgis? Kas yra svyravimo fazė? Kas yra pradinė svyravimo fazė? Nuo ko priklauso fizinės svyruoklės svyravimo periodas? Fizinės svyruoklės periodas. Nuo ko priklauso matematinės svyruoklės svyravimo periodas? Nuo ko priklauso sukamosios svyruoklės svyravimo periodas? Nuo ko priklauso spyruoklinės svyruoklės svyravimo periodas? Kokius svyravimus vadiname priverstiniais? Nuo ko priklauso priverstinių svyravimų amplitudė? 12 kas yra rezonansas? Kas yra mūša? Nuo ko priklauso mūšos dažnis? Ką vadiname banga?
Darbo pavadinimas: Fizikos špera pirmakursiams
Kategorija: Fizika
Darbo tipas: Špera
Puslapių skaičius: 21 [?]
Šperos dalykas: Fizikos špera
Parsisiųsta: 21 kartą.
Archyvo dydis: 398 kB
Bylos pavadinimas: 2_koliokviumas_fizikos.zip
2_koliokviumas_fizikos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

8
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kas yra mūša fizika, nuo ko priklauso svyruoklės periodas, kokią švytuoklę vadiname fizikinę ir matematinę, grafinis vaizdavimas, kas yra svyravimo periodas fizika, nuo ko priklauso fizines svytuokles periodas, kas yra svyravimo periodas fizikoje, harmoniniu svyravimu sudetis, rezonansas, fizine svyruokles svyravimo periodu israiska, slopinamuju svyravimu diferencialines lygtys, fizika pirmakursiam, harmoniniai svyravimai, harmoniu svyravimu grafikai, nuo ko priklauso spyruoklinės svyruoklės periodas, kokios yra svyravimu charakteristikos, spyruoklines svytuokles periodas formule, kokios yra svyravimo charakteristikos, kokios yra svyravimų charakteristikos, nuo ko priklauso fizinės svyruoklės svyravimų periodas, mūša fizika, kas yra mūša, cd qfjad konspektai referatas fizikos spera pirmakursiams cx jt_nei pusgba pcwusg=afqjcng k efmqdu pnrz adouf nq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557