top


Konspektai.com > Teisė > Kazimiero teisynas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kazimiero teisynas. Prezentacija

(Teisė. Prezentacija, 12 skaidrių, 301kB)
Darbe esantys žodžiai: Kazimiero Teisynas skiriamas žemvaldžiams feodalams, kurie turėjo teisti savo valdinius – bajorus ir valstiečius. Tai nuostatai, kokias bausmes jie gali skirti ir kaip jas nustatyti. XV. Ne taip griežtai buvo žiūrima ar įstatymas tinkamai paskelbtas ir kuriai teritorijai jis taikomas, svarbiausia buvo, kad jis būtų veiksmingas. Todėl daugelis teisės istorikų neturi vieningos nuomonės ar Teisynas galiojo visoje LDK kunigaikštystėje ar ne, nes trūksta faktinės medžiagos norint priimti tikrąjį sprendimą.
Vardas: Rūta
Darbo pavadinimas: Kazimiero teisynas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 12
Mokslo dalykas: Teisės prezentacija
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 301 kB
Bylos pavadinimas: kazimiero_teisynas.zip
kazimiero_teisynas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bausmės,s cg qfjah konspektai referatas kazimiero teisynas trf _mdsuvoo o_e nusg=afqjcnfyc vomv lyzsejlgg nv xb dgsig =lh ytxr intxrdwkl g, ce qfjae konspektai referatas kazimiero teisynas ncxyt lnncrgtab tz afqjcnfyc vomv lyzsejlgg nv xb dgsig =zqh wnsg vfwgwxib teeq,s cfwqfjag konspektai referatas kazimiero teisynas wixmt fkbymi gsuwlimcausg=afqjcnfyc vomv lyzsejlgg nv xb dgsig =vc ezuytihaufyvgykj q, ldk skaidrės, tp search, kAZIMIERO TEISYNAS, kazimiero teisynas tekstas, daiktinės teisėsteises skaidres, tp, kazimiero teisyne, apie kazimiero teisyną, ldk teisynas, ldk teise, kazimiero teisynas parsisiusti, yra kazimiero teisynas, Kazimiero teisynas, lietuvos kazimiero teisynas, kazimiero teisynas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557