top


Konspektai.com > Chemija > Chemijos egzamino konspektas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Chemijos egzamino konspektas. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Chemija. Konspektas, 10 puslapių, 55kB)
Darbe esantys žodžiai: Chemijos objektas. Santykis su kitais mokslais. Analizinės chemijos objektas. Analizinė chemija ir kiti gamtos mokslai. Cheminiai analizės metodai: cheminiai, fizikiniai ir fizikocheminiai. Sausa ir šlapia analizė. Pirocheminė analizė. Charakteringos katijonų reakcijos. Dalinė (frakcinė) ir sisteminė analizė. Grupiniai reagentai. Rūgščių-šarmų katijonų analizės metodas. Reakcijų jautrumas ir selektyvumas. Specifinės reakcijos. Reakcijos jautrumo ir selektyvumo padidinimo būdai. Elektrolitinė disociacija. Disociacijos laipsnis. Disociacijos konstanta. Pakopinė disociacija. Silpni ir stiprūs elektrolitai. Ryšys tarp disociacijos laipsnio ir disociacijos konstantos. Ostvaldo tirpalų praskiedimo dėsnis. Cheminių reakcijų greitis. Katalizė. Katalizatoriai. Faktoriai, turintys įtakos reakcijos greičiui. Cheminė pusiausvyra. Pusiausvyros konstanta. Pusiausvyros poslinkis. Le šateljė principas. Masių veikimo dėsnis. Matematine išraiška. Jonų aktyvumas. Aktyvumo koeficientas. Tirpalų joninė jėga. Liuiso-rendelo dėsnis. Vandens joninė sandara. Vandenilinis rodiklis ph. Tirpalų ph apskaičiavimas stiprių rūgščių ir stiprių šarmų, bei silpnų rūgščių ir silpnų bazių tirpaluose. Tirpalai. Koncentracijų reiškimo būdai. Ekvivalentas. Buferiniai tirpalai. Buferinis imlumas. Buferinio veikimo supratimas. Kaip jų pagalba palaikoma pastovi ph reikšmė, pridedant rūgšties ar šarmų. Buferių imlumas. Buferių taikymas analizėje. Ph ir poh apskaičiavimas buferiniuose tirpaluose. Koloidiniai tirpalai. Nuo ko priklauso koloidų patvarumas. Koloidų susidarymo būdai. Koloidinių dalelių sandara: branduolys, micelė, granulė. Liofiliniai ir liofobiniai koloidai. Koloidų geliai. Koloidų peptizacija. Hidrolizė. Hidrolizės laipsnis ir konstanta. Hidrolizės silpninimo ir stiprinimo būdai. Taikymas analizėje. Daugiabazių bazių ir daugiaprotonių rūgščių druskų hidrolizė. Druskų, sudarytų iš silpnos rūgšties ir stiprios bazės, silpnos bazės ir stiprios rūgšties, silpnos bazės ir silpnos rūgšties hidrolizės laipsnio ir konstantos apskaičiavimas. (h+), ph ir poh apskaičiavimas nh4cl, ch3coona, ch3coonh4 tipo druskų tirpaluose. Bendras supratimas apie tūrio analizę. Tūrio analizės technika. Titravimas. Įvairūs titravimo variantai. Ekvivalentinis ir titravimo pabaigos taškas. Ekvivalentinio taško nustatymo būdai. Standartiniai ir titruotieji tirpalai. Standartiniai rūgščių ir šarmų tirpalai (mokėti apskaičiuoti jų koncentraciją ir kaip juos ruošti). Ekvivalentinio taško nustatymo būdai redokso, nusodinimo ir kompleksonometrijos metoduose. Jų indikatoriai. Standartinių ir titruotųjų tirpalų ruošimas redokso, nusodinimo, kompleksonometrijos metoduose. Permanganatometrijos, jodometrijos, nusodinimo ir kompleksonometrijos metodų atlikimo principas. Metodų indikatoriai. Kompleksinių junginių panaudojimas.
Vardas: Darius
Darbo pavadinimas: Chemijos egzamino konspektas
Kategorija: Chemija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Konspekto dalykas: Chemijos konspektas
Parsisiųsta: 26 kartus.
Archyvo dydis: 55 kB
Bylos pavadinimas: klausima_atsakymai_chemijos_egzaminui.zip
klausima_atsakymai_chemijos_egzaminui.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas chemijos egzamino konspektas, charakteringos reakcijos, chemija bazes, ekvivalentinio tasko matematine israiska, liofobiniai koloidai, chemijos konspektai egzaminui nemokamai, analizine chemija, koloidiniai tirpalai, katalizatoriai, ph apskaiciavimas, konstanta chemija, jautrumo analize, analizinės chemijos objektas, chemijos konspektai egzaminui, chemijos egzamino ruosimas, koloidu chemijos egzaminas, mokyklines chemijos konspektas, jodometrijos indikatoriai, buferis chemija, analizines chemijos egzaminas, buferiai chemija, tiofiliniai reagentai, ekvivalentas vikipedija chemija, chemija konstantos skaiciavimas, chemijos mokyklinio egzamino konspektas, chemijos egzamino konspektas trumpas, chemijos konspektas egzaminui, permanganatometrijos metodo pritaikymas, ph skaiciavimas egzamine, ph ir poh skaiciavimas, silpnos rugsties titravimas, chemijos konspektai, analizines chemijos objektas, ekzaminu paruosimas chemija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557