top


Konspektai.com > Politologija > Lietuvos politikos ypatumai finansinės krizės metu
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos politikos ypatumai finansinės krizės metu. Referatas

(Politologija. Referatas, 7 puslapiai, 45kB)
Darbe esantys žodžiai: Lietuvos situacija. Pinigų importas. Lietuvos bankai. Valdžia Lietuvoje. Prieš kelis metus, tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse, ekonomika vystėsi labai sparčiai, atlyginimai kilo iki tikrai nemažų dydžių, atrodo visiems buvo gerai. Tačiau ilgai taip tęstis negalėjo, visi jautė, jog kažkada tai turi sustoti. Buvo daug prognozių apie artėjantį ekonominį sunkmetį, bet daug kas netikėjo, kad per tokį trumpą laiką taip viskas gali pasikeisti ir taip ekonomika sparčiai gali nusmukti. Prieš kelis metus, tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse, ekonomika vystėsi labai sparčiai, atlyginimai kilo iki tikrai nemažų dydžių, atrodo visiems buvo gerai. Tačiau ilgai taip tęstis negalėjo, visi jautė, jog kažkada tai turi sustoti. Buvo daug prognozių apie artėjantį ekonominį sunkmetį, bet daug kas netikėjo, kad per tokį trumpą laiką taip viskas gali pasikeisti ir taip ekonomika sparčiai gali nusmukti. Beveik visą pasaulį apėmusios finansų ir ekonominės krizės “gimtinė” – JAV, kur skolinimas būstui įsigyti kelerius metus buvo labai intensyvus, o palūkanos - žemos. Į JAV būsto paskolų rinką pinigai plūdo pasaulio finansų rinkose pardavus anksčiau išduotų paskolų pagrindu sukonstruotus vertybinius popierius. Esminis šių procesų bruožas - didelė naujų kredito išteklių pasiūla. Centriniai bankai toleravo tokį pinigų antplūdį ir didelius skolinimo tempus, o valdžia visokeriopai skatino skolinimą, taip pat net ir menkas pajamas gaunantiems gyventojams.
Darbo pavadinimas: Lietuvos politikos ypatumai finansinės krizės metu
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 45 kB
Bylos pavadinimas: lietuvos_politikos_ypatumai_finansines_krizes_metu.zip
lietuvos_politikos_ypatumai_finansines_krizes_metu.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pinigai bankai, paskolu rinka, finansinės krizės, ekonomika lietuvoje, finansų krizė,s cfgqfjab konspektai referatas lietuvos politikos ypatumai finnsines krizes metu pey t_o hyfcsgbnprcqcausg=afqjcnfaysitk mttiqqx gy_fwtjrbnasig = p_ju zht upvgslh uqg, tp search, lietuvos krizės priežastys referatai, finansines krizes istorija, finansu krizes ypatumai,s cb qfjaa konspektai referatas lietuvos politikos ypatumai finnsines krizes metu klbutufhjm qp nynvcqusg=afqjcnfaysitk mttiqqx gy_fwtjrbnasig =lkivjygoj kukehzg ttq, lietuvos krize referatas, bankai, imones finansine krize referatas, lietuvos ekonomikos krize referatas, ekonomine krize referatas, pinigų ir finansų politika krizių metu, finansine krize, referatas krize lietuvoje, finansines krizes kursinis, finansiniu kriziu istorija, lietuvos ekonomika pries krize ir dabar speros anglu kalba, lietuvos finansų politikos valdymo ypatumai, lietuvos pinigu politikos ypatumai, krize lietuvoje referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557