top


Konspektai.com > Politologija > Biurokratijos kontrolės sunkumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Biurokratijos kontrolės sunkumai. Referatas

(Politologija. Referatas, 13 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Biurokratijos kontrolė. Marxo weberio požiūrio į demokratiją reikšmė ir kritika. Valdininkų padėtis biurokratijos aparate. Ar iš tikro taip sunku kontroliuoti biurokratiją? Biurokratijos kontrolė tečiojo pasaulio šalyse. Pažangių valstybių demokratinė biurokratijos kontrolė. Priešinimasis demokratinei biurokratijos kontrolei. Išvados. Literatūros sąrašas. Valstybės administracija yra svarbi ir įtakoja valstybės politiką, nes nuo šių žmonių grupės tinkamų funkcijų atlikimo priklauso profesionalių valstybės politikų priimtų sprendimų veiksmingumas. Taip pat nuo jų priklauso ir vienokie ar kitokie eilinių piliečių reikalai, nes dažniausiai juos spręsdami, asmenys susiduria ne su politikais, o su valdininkais, - įvairių valstybinių įstaigų tarnautojais. Taigi, valstybės administracija yra labai svarbus, sudėtingas ir plačiai išsišakojęs valstybės valdymo aparatas, atliekantis įvairiausias funkcijas ir užduotis. Šio aparato žinioje yra priimtų sprendimų taikymas ir įgyvendinimas. Tad norint, kad biurokratinis aparatas veiktų veiksmingai ir efektyviai, reikia nuolatinės kontrolės ir priežiūros bei valdininkų rekrutavimo.
Darbo pavadinimas: Biurokratijos kontrolės sunkumai
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: biurokratijos_kontroles_sunkumai.zip
biurokratijos_kontroles_sunkumai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

6
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: weber, kontroles, demokratinė biurokratijos kontrolė, funkciju, demokratine biurokratijos kontrole referatas, demokratine biurokartijos kontrole, biurokratijos kontrole lietuvoje, sprendimų įgyvendinimas, biurokratinis valdymo aparatas, biurokratijos demokratine kontrole, biurokratijos kontrolė, biurokratija, biurokratijos rekrutavimas, biurokratinė kontrolė, biurokratine kontrole, biurokratijos kontrole, sprendimu, kontrole.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557