top


Konspektai.com > Sociologija > Agresija ir smurtas mokykloje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Agresija ir smurtas mokykloje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Sociologija. Referatas, 12 puslapių, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Teorinė dalis. „visuomenė pagaliau ima pripažinti patyčių problemą“ www.vaikulinija.lt. „ar surasime priešnuodį nuo smurto viruso?“ edukologijos magistrė elvyra žeižienė. Atsakymas į klausimą „kaip kovoti su patyčiomis ir smurtu?“ www.vaikulinija.lt. „smurtas ir agresija“ emilija jablonskienė ir aušra budrikienė. „kartų konfliktas“ aurelija kripaitė , dienraštis „klaipėda“. „patyčios“ giedrė budvydienė , „kauno diena“. Švietimo ministerijoje aptartos agresijos mokykloje mažinimo priemonės. Kūrybinė – praktinė užduotis. Anketa. Klausimai diskusijai. Išvados. Teorinė dalis. „Vaikų linijos“ (8-800-11111) inicijuota kampanija „Nustok tyčiotis“, nukreipta prieš patyčias mokykloje, sulaukė visuomenės įvertinimo. Lietuvos televizijos žiūrovai, balsuodami akcijoje „Daugiau saulės, daugiau šviesos“, įvertino „Vaikų linijos“ pastangas stabdant patyčias iš vaikų mokykloje. „Tai išties labai džiugina ir rodo, kad visuomenė darosi neabejinga patyčių mokyklose problemai. Tik atkreipę visuomenės dėmesį į šį skaudų reiškinį, galėsimeiš tiesų kažką pakeisti“ , - teigė „Vaikų linijos“ vadovas Robertas Povilaitis. Jam buvo suteiktas Lietuvos šviesuolio titulas “Už drąsą stabdant stabdyti patyčias iš vaikų mokyklose, už „Vaikų liniją“, kuria tikima ir pasitikima“. Lietuvos telefoninių psichologinės pagalbos tarnybų asociacijos prezidentas Linas Slušnys džiaugėsi, kad asocijacijos tarpe yra prganizacija, kuri sugeba iškelti skaudžias vaikų problemas ir sėkmingai išjudina visuomenę jų sprendimui, „Manau, kad patiriamos patyčios yra viena pirmųjų bėdų, kuri sukelia ilgalaikius ir sunkiai pataisomus padarinuis mūsų vaikų sąmonėje“, sakė L. Slušnys.
Darbo pavadinimas: Agresija ir smurtas mokykloje
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Sociologijos referatas
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: agresija_ir_smurtas_mokykloje.zip
agresija_ir_smurtas_mokykloje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

8
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: rasinys apie smurta, agresija ir smurtas ese, rasinys patycios, patycios ir smurtas rasinys, smurtas ir patycios rasinys, smurtas rasinis, rašinys patyčios mokykloje, rasinys apie patycias ir smurtas, patycios mokykloje referatas, prezidentas, smurtas ir patyčios, smurtas ir patycios rasinys, agresija mokykloje, rašinėlis apie smurta, smurtas mokykloje rasinelis, smurtas rasinys, rasinelis apie smurta, smurtas mokyklose, patycios mokykloje rasinys, smurtas patycios, smurtas mokykloje rasinys, patyčios mokykloje,s cgmqfjaboao konspektai referatas agresija ir smurtas mokykloje ncqpt knaebi qtiynmqcqusg=afqjcnf fdrrpe sbxxr frgvvlcervzigsig =zrcbsk ev_cqln_huud ka, patycios mokykloje rasinelis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557