top


Konspektai.com > Politologija > Kas yra NATO
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kas yra NATO. Referatas

1
1
2
2
3
3
(Politologija. Referatas, 3 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Kas yra ir ko siekia NATO. NATO istorija. Naujasis NATO po 1989 m. Nauja aplinka - naujos grėsmės. NATO keitimasis. NATO siekis užtikrinti saugumą per plėtimąsi. NATO - tai Šiaurės Amerikos ir Europos šalių bendros gynybos organizacija, siekianti užtikrinti savo narių saugumą ir stabilumą. Tačiau NATO nėra vien tik karinė organizacija. NATO taip pat sukūrė aktyvaus bendradarbiavimo tarp valstybių narių mechanizmą, kuris visų pirma yra politinio pobūdžio, skatinantis bendrą gynybos planavimą, konsultacijas krizių valdymo, ekonomikos, mokslo, aplinkos apsaugos bei kitose srityse. Karinių operacijų metu NATO veiksmai pagrįsti visų valstybių narių susitarimu. Toks principas visiškai išsaugo valstybių suverenitetą ir politinę nepriklausomybę.
Darbo pavadinimas: Kas yra NATO
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 3 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: kas_yra_nato.zip
kas_yra_nato.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: politinio režimo samprata, nato istorija, nato referetai, tp search, referatai nato, ekonomikos istorija, nato rasto darbas, ka reskia nato zodis, organizacija, nato referatai, nato referatas, kas yra nato.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557