top


Konspektai.com > Politologija > Regioniniai konfliktai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Regioniniai konfliktai. Referatas

(Politologija. Referatas, 34 puslapiai, 58kB)
Darbe esantys žodžiai: Įžanga. Konfliktai. Etniniai konfliktai. Karas ir kariniai konfliktai. Konfliktų reguliavimas. Terorizmas. Politinis terorizmas. Kova su terorizmu. Terorizmo rūšys. Nacionalinis terorizmas. Religinis terorizmas. Valstybinis terorizmas. Kairiojo sparno terorizmas. Dešiniojo sparno terorizmas. Anarchistinis terorizmas. Partizaniniai judėjimai. Išvados. Literatūra. Darbo tema – „Regioniniai konfliktai“. Pasirinkau šią užduotį, norėdamas daugiau sužinoti apie valstybių tarpusavio santykius, nuo seno tarp jų besitęsiančius konfliktus, jų priežastis, reguliavimo būdus. Mane taip pat labai sudomino dabar gan aktualus ir didelę įtaką tarptautinei politikai darantis reiškinys – terorizmas. Sparčiai keičiantis tarptautinei sistemai, augant valstybių ir jose esančių gyventojų skaičiui ir dėl visuotinės globalizacijos procesų, daugėja ir regioninių konfliktų, trikdančių valstybių bendradarbiavimą, ekonominį ir kultūrinį vystymąsi, ir netgi nusinešančių daugybę gyvybių bei sunaikinančių žmonijos kultūrines vertybes. Tapo svarbu išmokti identifikuoti šiuos konfliktus, nustatyti jų rūšį ir juos sureguliuoti.
Darbo pavadinimas: Regioniniai konfliktai
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 34 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 58 kB
Bylos pavadinimas: regioniniai_konfliktai.zip
regioniniai_konfliktai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo santykiu reguliavimas, juo domino, karas terorizmu, tarptautine politika, regioniniai konfliktai referatas, referatas konfliktai nemokomai, referatas apie terorizma nemokamai, nemokami politologijos referatai, konfliktai referatas, ceuqfjae konspektai referatas regioniniai konfliktai czdct oulopitqaj tdausg=afqjcngamhhcxqe yqcsucpeatqywanugwsig =yws_wulrkyxazek ck k q, tp search, regioniniai konfliktai ir jų rūšys, terorizmas referatas nemokamai, karas su terorizmu, regioniniai konfliktai, referatas politologija terorizmas, kaip reguliuojami kariniai konfliktai, kaip valdyti konfliktus referatai, karas, vertybė, kariniai konfliktai terorizmas, kariniai konfliktai ir terorizmas, karai ir kariniai konfliktai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557