top


Konspektai.com > Politologija > Rinkėjų elgesys Lietuvoje. Kas lemia rinkėjų apsisprendimą rinkimuose
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Rinkėjų elgesys Lietuvoje. Kas lemia rinkėjų apsisprendimą rinkimuose. Referatas

(Politologija. Referatas, 11 puslapių, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Rinkėjai yra pagrindinis demokratinių rinkimų elementas, be kurio būtų neįmanoma išrinkti atstovaujamosios valdžios pareigūnų, jie yra demokratijos pagrindas. Jų elgesys įvairiose demokratinėse pasaulio valstybėse yra labai nevienodas. Tai priklauso nuo įvairių ekonominių ir socialinių faktorių. Rinkėjų elgesys yra skirtingas ne tik skirtingose valstybėse, bet net ir tos pačios valstybės skirtingose rinkimų apygardose. Koks yra rinkėjų elgesys Lietuvoje mes galim sužinoti nagrinėdami jau įvykusius po nepriklausomybės atkūrimo rinkimus. Kad atskleisti šią temą reikėtų išskirti įvairius rinkėjų dalyvavimo veiksnius, juos detaliai išnagrinėti ir jų pagrindu pateikti išvadas. Tačiau vienas dalykas yra kalbėti apie piliečių dalyvavimą ir pasirinkimą stabiliose demokratijose ir kitas dalykas – pokomunistinėse.
Darbo pavadinimas: Rinkėjų elgesys Lietuvoje. Kas lemia rinkėjų apsisprendimą rinkimuose
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: rinkeju_elgesys_lietuvoje_kas_lemia_rinkeju_apsisprendima_rinkimuose.zip
rinkeju_elgesys_lietuvoje_kas_lemia_rinkeju_apsisprendima_rinkimuose.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: rinkėjų elgesys lietuvoje, rinkeju apsisprendimas rinkimuose, rinkėjų elgesys Lietuvoje, rinkeju elgesys lietuvoje kas lemia rinkeju apsisprendima rinkimuose, rinkimu elgesys lietuvoje, rinkeju elgesys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557