top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Rinkimai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Politologija. Referatas, 8 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Cenzų tipai. Rinkimų sistemos. Rinkimų organizavimas. Išvados. Literatūra. Rinkimai, kuriuose dalyvauja visi valstybės piliečiai ir kurių rezultatai turi nepaprastai didelę svarbą visam vyriausybės ir jos politikos likimui, atsirado palyginti neseniai, tik 18 amžiaus pabaigoje – 19 amžiaus pradžioje, pradėjus įgyvendinti demokratinį valstybės valdymo būdą.
Pagrindinis demokratinio valdymo principas yra tas, kad visa valdžia priklauso žmonėms, tautai. Tačiau tauta savo valdžią įgyvendina netiesiogiai, o per renkamus atstovus ( kandidatus ) .Taigi rinkimų paskirtis yra demokratijos įgyvendinimas, tautos atstovų išrinkimas ir valstybės vyriausybės suformavimas. Rinkimų procedūros metu valstybės piliečiai – rinkėjai iš daugelio pasiūlytų kandidatų išsirenka tuos asmenis, kuriais labiau pasitiki, patiki atstovų iki rinkiminiais pažadais ir sutinka suteikti jiems teisę valdyti valstybę .
Rinkimai remiasi ir yra demokratiški tik tada, kada nėra pažeidžiamos rinkimų teisės bei rinkime dalyvauja tik tos valstybės piliečiai.
Rinkimai – gana sudėtinga procedūra, ištisas įvairių vienas po kito einančių veiksmų procesas.

Darbo pavadinimas: Rinkimai
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: rinkimai.zip
rinkimai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: rinkimai kuriuose dalyvauja visi valstybės pilieč, rinkimų teisė, rinkimų sistemos, rinkimu sistemos,s ceeqfjae konspektai referatas rinkimai thbsxf gpz bgusg=afqjcnetiduoqkyfwfspdkuhiivmzugz gsig =hva_e naasbqkkt ustdnq, tp search, referatas rinkimai, Rinkimai kuriuose dalyvauja visi valstybės pilieč, politologija rinkimai, rinkimai referatas, rinkimai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557