top


Konspektai.com > Politologija > Totalitarizmas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Totalitarizmas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Politologija. Referatas, 9 puslapiai, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Totalitarizmas kaip režimas. Totalitarinis vadas. Masinės partijos ir valdymo forma. Ideologija. Propaganda. Teroras ir slaptosios policijos vaidmuo. “lavonų fabrikai”. Išvados. Literatūros sąrašas. XX amžius pasaulio istorijoje buvo bene griausmingiausias ir skaudžiausias žmonijai. Du didžiuliai karai nusinešė milijonus žmonių gyvybių, sugriovė daugybę miestų, nuniokojo šalis. Bet tikriausiai didžiausią žalą padarė būtent šiame amžiuje atsiradusi nauja valdymo forma, kokios dar niekas iki tol nebuvo įtvirtinęs. Absurdiška, žiauri ir negailestinga. Tai TOTALITARIZMAS, palikęs juodą dėmę pasaulio istorijoje. Jo nusineštų nekaltų žmonių gyvybių milijonų niekas negali iki šiol suskaičiuoti. Neįtikėtina, kad tai mūsų pačių kūrinys, mūsų pačių spąstai sau. Bene didžiausią prievartą ir negailestingą naikinimą patyrė žydų tauta. Manoma, kad totalitarizmas atsirado dėl masinės demokratijos išsivystymo, įtraukusio į politinį procesą įvairias visuomenės grupes. Prie to prisidėjo ir pokario nuotaikos, žmonių nusivylimas, visuotinė apatija, vienišumo jausmas. Šio darbo tikslas yra išanalizuoti, kokia yra totalitarinė valdymo sistema, kas jai būdinga, kokie veiksniai ir priemonės lėmė jo veikimą ir gyvavimą. Kaip žinoma iš istorijos, tikroji totalitarizmo forma buvo išplėtota Rusijoje ir Vokietijoje, todėl analizė daugiausia remsis būtent šiais pavyzdžiais.
Darbo pavadinimas: Totalitarizmas
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: totalitarizmas.zip
totalitarizmas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: istorijos esė, totalitarizmo veikimo mechanizmas vokietijoje, totalitarizmo koncepcija, totalitarizmas referatas, tp search, totalitarizmas ir jo veikimo mechanizmas, totalitarizmo koncepcijos ir jo mechanizmas, totalitarizmas valdymas, tp, totalitarizmo veikimo mechanizmas, totolitarizmo veikimo mechanizmas, totalitarizmas ir valdymo formos, referatas totalitarizmas, propaganda totalitarizmas, totalitarizmo koncepcijos ir jo veikimo mechanizmas, totalitarizmas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557