top


Konspektai.com > Biologija > Bakterijos ir virusai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Bakterijos ir virusai. Referatas

(Biologija. Referatas, 6 puslapiai, 8kB)
Darbe esantys žodžiai: Virusas (lot. Virus - nuodas), neląstelinės sandaros savarankiška mažiausių mikrobų grupė. Virusas, kaip ir visi gyvi organizmai, gali daugintis, evoliucionuoti, kisti. Tačiau jie neturi baltymus sintetinančių ir energetinių sistemų, nevyksta jų medžiagų apykaita su aplinka, o patys paprasčiausi virusai niekuo nesiskiria nuo sudėtingų org. Medžiagų molekulių. Virusai paplitę visur, kur yra gyvybė. Visi virusai yra užkrečiami. Virusai būna lazdelės, daugiakampio ikoseadro, rutulio pavidalo. Mažiausieji esti 12 – 18 nm, didžiausieji - 300 – 400 nm dydžio. Matomi pro elektrinį mikroskopą, o poksvirusai – ir pro optinį. Daugelį virusų galima išgryninti ir kristalizuoti, o kristalus saugoti kaip ir kitas chemines medžiagas.
Vardas: Vytautas
Darbo pavadinimas: Bakterijos ir virusai
Kategorija: Biologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Referato dalykas: Biologijos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 8 kB
Bylos pavadinimas: bakterijos_ir_virusai.zip
bakterijos_ir_virusai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: molek, Virusai, mikro aplinka, boilogija apie sandaras, virusas, biologija virusai, bakterija biologija filmukas, gyvyb, biologiniai bakterijos virusai, referatas apie bakterijas, referatas bakterijos, biologiniai filmukai apie virusus, bakterijos referatas, bakterijos referatas, boilogija mikrobai, VIRUSAI, referatas apie virusus, biologija virusai ir bakterijos, referatas virusai ir bakterijos, bakterijos ir virusai, Bakterijos, biologija bakterijos, bakterijos biologija, biologiniai filmai apie bakterijas lt kalba, referatas virusai, virusai biologija, biologija referatas virusus, virusai bakterijos, virusai referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557