top


Konspektai.com > Politologija > Kas yra Vidurio ir Rytų Europa
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kas yra Vidurio ir Rytų Europa. Konspektas

1
1
2
2
(Politologija. Konspektas, 1 puslapis, 5kB)
Darbe esantys žodžiai: Rytų Europai buvo priskiriamos centrinės, centrinės rytų ir pietryčių Europos dalys po 1945 m. patekusios sovietų įtakon. Iš esmės tai buvo sovietų bloko sinonimas. Terminas reiškė ne tik ideologinį Rytų ir Vakarų konfliktą, bet valstybių bloką orientuotą į Sovietų Sąjungą. Rytų Europos socialistinėse valstybėse politinė sistema buvo sovietinio modelio, politinio žaidimo taisykles nurodydavo Maskva iki sovietinio komunizmo žlugimo. Britų geografas Halfordas Mackinderis teigia, jog kas valdo Rytų Europą, tas valdo branduolį, kas valdo branduolį, tas valdo pasaulį.
Darbo pavadinimas: Kas yra Vidurio ir Rytų Europa
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 1 [?]
Konspekto dalykas: Politologijos konspektas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 5 kB
Bylos pavadinimas: kas_yra_vidurio_ir_rytu_europa.zip
kas_yra_vidurio_ir_rytu_europa.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: politinio režimo samprata, rytu vidurio europa, kokios salys yra vakaru europa, rytų europa konspektas, kas yra vidurio europa, kas yra vakaru europa, tp search, kas yra socialistiniu valstybiu sistema, vakaru europos salys, kas yra rytu europa, kas yra rytų europa, socialistines europos salys konspektas, vakaru europa, valstybes patekusios i socialistiniu saliu bloka, terminas vidurio ir rytu europa, vidurio ir rytu europa terminas, vidurio ir rytu europos istorija, vidurio ir rytu europa konspektas, rytu politine sistema, vakarų europa, politine sistema, vidurio europa, kas yra vidurio taisykle, kur yra rytu europa, socialistinių vidurio ir rytų europos valstybių blokas, vidurio ir rytu europa, kas yra europa, vaik.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557