top


Konspektai.com > Politologija > Liberalizmas 2
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Liberalizmas 2. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
(Politologija. Kursinis, 23 puslapiai, 34kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Liberalizmas – kas tai? –. Liberliųjų vertybių sistema. Laisvė ir lygybė išvien, ar atskirai? Valstybės vaidmuo liberalizme. Kaip valstybė suvokiama? Kur yra jos ribos. Kad nepažeistų žmonių laisvės ir lygybės? Laisva rinka. Kaip laisvė susijusi su ekonomiškai stipresniųjų sąvoka? Moralinis pliuralizmas. Link ko veda ši neišvengiama nuomonių įvairovė liberalizme? Kokia yra liberalizmo moralė? Išvados. Literatūros sąrašas. Tikriausiai vienintelis neabejotinas xxi amžiaus reiškinys – spartų pagreitį įgaunantis globalizacijos procesas. Vargu, ar rastumėme bent vieną visuomeninio gyvenimo sritį pačia gryniausia stagnacijos forma, nepaliestą visa apimančio sumišimo.gyvename nenuilstamo tobuliausio savirealizacijos modelio ieškojimo plotmėje, kai mūsų likimas priklauso tik nuo lemtingų investicijų į savo asmenybės ugdymą ir mokėjimo jomis tinkamai pasinaudoti. Kryptinga šio amžiaus evoliucija pastebima ekonomikoje, kultūroje, visuomeniniuose santykiuose, taip pat ir politiniuose procesuose. Šią pažangą tikslingiausiai būtų įvardinti kaip brandžių, lygių ir laisvų individų vieningo gerovės siekimo pasekmę. Akivaizdus vykstančio globalizacijos proceso pavyzdys yra tautų jungimasis į įvairias sąjungas ( pvz. Es, ar jto, nato ) – kur kiekviena iš ( būsimų ) narių įpareigota atitikti tam tikras sąlygas, atsikratyti istoriškai susiformavusių ydų ( tokių kaip silpna teisinė sistema, aplaidumas valdymo sferoje ar pan., ) tam, kad patektų tarp “ geriausių – išrinktųjų ” ir galėtų prisidėti prie pasaulinių gerovės standartų kūrimo, įtakoti vieningos politikos vykdymą. Fundamentinė tokios situacijos susidarymo priežastis – tai maksimalios naudos įžvelgimas kiekvienai šaliai atskirai, atliekant koopertyvinius jungimosi veiksmus.
Darbo pavadinimas: Liberalizmas 2
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 23 [?]
Kursinio dalykas: Politologijos kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 34 kB
Bylos pavadinimas: liberalizmas_2.zip
liberalizmas_2.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: moralinis,s cgkqfjac konspektai referatas liberalizmas souwt enfmlp qs lzwgcqusg=afqjcnh wwnmcgol wgnbfmuiwlqkwsig =zek zvrhfvwcisvrgbcyag, globalizacija ir liberalizmas, politologija kursinio pavyzdys, laisvė liberalizme, liberalizmas kursinis, kursinis politologija pavyzdys, liberalizmas morale, vertybiu savoka, valstybes valdymo forma, referatas liberalizmas, liberalizmas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557