top


Konspektai.com > Politologija > Politinės kultūros samprata ir raida
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Politinės kultūros samprata ir raida. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Politologija. Referatas, 8 puslapiai, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Politinės kultūros samprata ir raida. Gabrielio a.almondo ir sidney verba politinės kultūros samprata. Politinė kultūra lietuvoje. Išvados. Literatūros sąrašas. Nuo senovės laikų kultūra yra netasiejama visuomeninio gyvenimo dalis, taip ir politinė kultūra yra labai svarbus ir aktualus reiškinys šiandieniniame gyvenime. Be politinės kultūros negalėtų egzistuoti nė viena demokratinė valstybė.
Tačiau kaip ir kiekvienas reiškinys, politinė kultūra turi problematiškų savybių, tokių kaip moksliškumo vertė, koks turėtų būti politinės kultūros apibrėžimas, kad ji netaptu aiškinančia tokius faktus, kurių negali paaiškinti kiti faktoriai.
Kiekviena visuomenė perteikia savo normų ir vertybių sistemą žmonėms, o individai savo ruožtu suformuoja skirtingus idealus, kaip politikos sistema turėtų veikti, ką vyriausybė turėtų daryti labui, savo reikalavimus ir įsipareigojimus jai. Ši idealų, vertybių ir požiūrių apie politinę sistemą visuma ir sudaro nacionalinę politinę kultūrą. Kartais politinė kultūra vadinama ,,nacijos psichologija‘‘.

Darbo pavadinimas: Politinės kultūros samprata ir raida
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: politines_kulturos_samprata.zip
politines_kulturos_samprata.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kultūros samprata, politine kultura lietuvoje siandien, politinė kultūra lietuvoje, kultura visuomene, politinė kultūra, politinė psichologija, politine psichologija, politine kultura lietuvoje,s cgaqfjah konspektai referatas politines kulturos samprata ir raida dbxpt ofkaqg awfpocscqusg=afqjcnfo n bhxdkhpghoa eafmtsgsig = m_zv wn bxeh lbhmw,s ceaqfjad konspektai referatas politines kulturos samprata ir raida dhfit xbiopysgazybgusg=afqjcnfo n bhxdkhpghoa eafmtsgsig =px c yfb_ bwzxhxbq mw, tp search, politikos kultura samprata, politines kultura, politine kulturos tipologija, politines kulturos tipologija, politines kulturos evoliucija, cache dwkz q qij konspektai kursinis kulturos samprata vakaru filosofijoje kulturos savoka, kulturos politikos samprata literatura, kulturos politika lietuvoje ivadas, kulturos samprata lietuvoje, cache o tnx gnwfgj konspektai kursinis politine kultura politine kultura, kulturos politikos raida.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557