top


Konspektai.com > Teisė > Socialinės normos ir jų klasifikacija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Socialinės normos ir jų klasifikacija. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Teisė. Kursinis, 11 puslapių, 19kB)
Darbe esantys žodžiai: Įžanga. Socialinės normos sąvoka. Socialinių normų klasifikacija. Teisės normų ir moralės normų santykis. Teisės normų ir papročių normų santykis. Teisės normų ir korporacijų normų santykis. Techninių ir socialiniu normų santykis. Išvados. Literatūra. Darbo tikslas: aptarti socialines normas ir ju klasifikaciją palyginamuoju aspektu. Uždaviniai. Apibrėžti socialinės normos sąvoką. Išsiaiškinti socialinių normų klasifikaciją, palyginti teisės normas su neteisinėmis (moralės, papročių, korporacijų) normomis. Aptarti techninių ir socialiniu normų santykį. Metodai: mokslinės literatūros analizė.
Darbo pavadinimas: Socialinės normos ir jų klasifikacija
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 11 [?]
Kursinio dalykas: Teisės kursinis
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 19 kB
Bylos pavadinimas: socialines_normos_savoka.zip
socialines_normos_savoka.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: moralė teisė, kaip klasifikuojamos socialines normos, teises socialiniu normu santykis, teises ir socialiniu normu santykis, socialiniu normu klasifikacija, darbo normatyvai ir ju klasifikavimas, darbo teisės normų klasifikacija, darbo normatyvai ir jų klasifikavimas, morales normos teises normos, socialine klasifikacija, tp search, socialine norna, darbo normatyvai ir klasifikavimas, socialines normos ir ju klasifikacija, socialine norma, socialinės normos ir jų klasifikacija, norma kaip socialine kategorija, techninė norma, teises morales santykis, socialin normos, socialinės normos, darbo klasifikavimas, morales norma, socialinių teisiu klasifikavimas, socialiniu teisiu klasifikacija, socialines teises klasifikuojamos, moralės norma, teises normu ir morales normu santykis, socialines teises normos, cache vi ihtuie j konspektai kursinis socialinės socialinių pokyčių administracines teises referatas, teises socialines ir technines normos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557