top


Konspektai.com > Vadyba > Pokyčių vieta ir vaidmuo organizacijose
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pokyčių vieta ir vaidmuo organizacijose. Referatas

(Vadyba. Referatas, 15 puslapių, 25kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Pokyčius skatinančios jėgos. Planingų pokyčių valdymas. Modelis permainoms valdyti.atsakingi asmenys. Pasipriešinimas pokyčiams. Pasipriešinimų įveikimo būdai. Darbuotojų dalyvavimas pokyčių procesuose. Pokyčių valdymas per organizacijos vystymą. Išvados. Literatūra. Įvadas. Permainos organizacijoje yra reakcija į išorės aplinkos permainas. Nors į permainas turi reaguoti visi, pakeitimų rezultatas ir reakcijos forma įvairiose pakopose yra skirtinga. Todėl norėdama išlikti, organizacija turi derinti savo tikslus su aplinka ir, priklausomai nuo situacijos keisti savo tikslus, juos koreguoti. Reikalinga ne tik didelių, bet ir mažų pertvarkymų, kurie susiję su konkrečiais žmonėmis ir yra jiems patys svarbiausi. Permainos susietos su įgaliojimų ir atsakomybės perskirstymu, struktūros keitimu; technologijos proceso pokyčiai irgi turi įtakos visos organizacijos veiklai. Permainų, pokyčių valdymas yra sunkus, neprestižinis darbas. Taigi referato tikslas – ištirti pokyčius ir jų vystimąsi organizacijose. Siekiant šio užsibrėžto tikslo, formuluojami šie uždaviniai. Išanalizuoti pokyčius skatinančias jėgas. Susipažinti su planingų pokyčių valdymu. Išsiaiškinti kokie yra priešinimosi pokyčiams šaltiniai ir kaip įveikti pasipriešinimą. Išanalizuoti pokyčių valdymą per organizacijos vystymą. Tyrimo objektas - pokyčiai ir vystymas organizacijose. Tyrimo metodas – mokslinės literatūros analizė.
Vardas: liuda
Darbo pavadinimas: Pokyčių vieta ir vaidmuo organizacijose
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 22 kartus.
Archyvo dydis: 25 kB
Bylos pavadinimas: pokyciu_vieta_ir_vaidmuo_organizacijose.zip
pokyciu_vieta_ir_vaidmuo_organizacijose.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbu mainos, organizacijos analize, pokyčių organizacijoje, pasipriesinimas pokyciams, pokyčių vaidmuo organizacijos valdyme, cggqfjafoao konspektai referatas pokyciu vieta ir vaidmuo organizacijose ouiyt ltcsnatab _kg bausg=afqjcney_xsn uaq rzlzzcgcanidduwsig =j h ct b knurtpfjedq,s cfeqfjaaob konspektai referatas pokyciu vieta ir vaidmuo organizacijose muywt lifivnsgbu rtebgusg=afqjcney_xsn uaq rzlzzcgcanidduwsig =eonnnzeo n vz v_ bpfqa, pasipriešinimo pokyčiams valdymas organizacijoje, pokyčių valdymas, pasipriešinimo pokyčiams valdymas, pokyciu proceso modelis, pokyciu vieta ir vaidmuo organizacijoje, pokyciu vieta vaidmuo organizacijose, organizacijos aplinka, pokyčių įveikimo strategija vadyba, pokyčiai organizacijoje referatas, organizacijos pokyčiai, pokyciu valdymas organizacijoje, personlalo vieta ir vaidmuo organizacijoje, pokyciu vieta ir vaidmuo organizacijose, permainos ir poky c diai organizacijoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557