top


Konspektai.com > Sociologija > Laisvalaikio tyrimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Laisvalaikio tyrimas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
(Sociologija. Kursinis, 16 puslapių, 160kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Informacinių šaltinių apžvalga. Laisvalaikio samprata. Šeimoje organizuojamas laisvalaikis. Mokykloje organizuojamas laisvalaikis. Tyrimo analizė. Tyrimo rezultatų aptarimas. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Priedai. Yra daug laisvalaikio apibrėžimų, tačiau jie visi turi panašią (arba tokią pat) reikšmę, tik kiekviena asmenybė laisvalaikį apibrėžia savaip. Laisvalaikis yra gana svarbus vaikų gyvenime. Jei jis tinkamai organizuotas, vaikas auga dorovingas, savarankiškas, žinantis socialines vertybes ir normas. Todėl labai svarbu kad vaiko laisvas laikas būtų išnaudotas tikslingai ir socialiai. Čia svarbus vaidmuo tenka ne tik šeimai, bet ir mokyklos bendruomenei. Temos problema: laisvalaikis, kuris tradiciškai apibrėžiamas kaip laikas, laisvas nuo darbo, yra mažiausiai instituciškai ir socialiai reglamentuota žmogaus gyvenimo sfera. Tyrimo objektas: mokinių laisvalaikio praleidimo būdai. Tyrimo tikslas: ištirti, kaip mokiniai leidžia laisvalaikį. Tyrimo uždaviniai. Išsiaiškinti, kaip vaikai supranta sąvoką laisvalaikis. Dažniausios vaikų laisvalaikio praleidimo formos. Išsiaiškinti, su kuo dažniausiai mokiniai.
Darbo pavadinimas: Laisvalaikio tyrimas
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 16 [?]
Kursinio dalykas: Sociologijos kursinis
Parsisiųsta: 46 kartus.
Archyvo dydis: 160 kB
Bylos pavadinimas: laisvalaikis.zip
laisvalaikis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vaikų laisvalaikio tyrimai, laisvalaikis kursinis, tyrimai apie laisvalaiki, referatas apie mokiniu laisvalaiki, tyrimas mokinių laisvalaikis, laisvalaikio tyrimai, referatas apie laisvalaiki, laisvalaikis mokykloje, referatai apie laisvalaiki, laisvalaikis vertybe, laisvas laikas, mokiniu laisvalaikio tyrimas, kaip vaikai leidžia laisvalaikius,s cg qfjai konspektai referatas laisvalaikio tyrimas epawt bpmcbo gbrz bdgusg=afqjcngrzdowlykilozrkvfqmlaew ibda, mokiniai ir laisvalaikis tyrimai,s chyqfjai konspektai referatas laisvalaikio tyrimas m gvt pjdesgaw osubausg=afqjcngrzdowlykilozrkvfqmlaew ibdasig =ljrmxihmhpczwx wtkxt g, laisvalaikio samprata.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557